Ce să faci cu șampania desfăcută pe care nu o mai bei. De ce să te dai cu ea pe piele

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Ce să faci cu șampania desfăcută pe care nu o mai bei. Poate avea efecte benefice asupra pielii.

Ce să faci cu șampania desfăcută pe care nu o mai bei. Băutura îți face părul strălucitor și tenul fin. Se pare că băutura preferată a tuturor este foarte bună pentru părul tău.

Șampania, efecte asupra părului

Deci, ce poate face șampania pentru parul meu? Polifenolii și antioxidanții care se regăsesc în șampanie ajută la creșterea părului. Îi oferă catifelare și strălucire, protejând în același timp împotriva radicalilor liberi,  și ale daunelor cauzate de factori de mediu, cum ar fi poluarea aerului și razele UV.

"Șampania trece printr-un proces de fermentare care lasă în urmă aminoacizi și vitamine care oferă catifelare și strălucire părului.

"Strugurii folosiți pentru a face șampanie conțin antioxidanți care previn daunele care neutralizează radicalii liberi pentru a ajuta la menținerea părului lucios și a scalpului sănătos", a declarat chimistul cosmetic Niki Wilson pentru Fox News despre știința din spatele beneficiilor șampaniei.

Șampania, benefică pentru piele

Visezi să ai o piele mai tânără, mai frumoasă? Este o altă scuză pentru a bea șampanie! Această băutură cu conținut scăzut de calorii oferă o gamă largă de beneficii pentru sănătate atunci când o consumați cu moderație în mod regulat. Un beneficiu de care vă puteți bucura este că poate da un impuls pielii.

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel