Ce s-a întâmplat în noul sezon „America Express”. Irina Fodor: „De la alergii, la enterocolite, la tot felul de gripe și răceli”

Data publicării:

Irina Fodor a dezvăluit cum a decurs noul sezon „Asia Express.”

Irina fodor a fost plecată în urmă cu ceva timp de lângă familia sa pentru aproape două luni de zile, datorită faptului că a fost aleasă din nou să prezinte un nou sezon al emisiunii „Asia Express.” Chiar dacă a gustat din plin experiența și adrenalina pe care i-a adus-o fiecare loc nou prin care a trecut, vedeta s-a dezlipit extrem de familia sa, chiar dacă nu s-a aflat la prima despărțire de acest gen.

„Foarte mare a fost dorul de ei, speram că mă voi obișnui, speram că anul acesta o să fie mai simplu, pentru că e deja a doua oară și se spune că odată cu experiența lucrurile devin mai ușoare, dar nu, n-au fost mai ușoare, a fost la fel de greu. Din momentul în care am tras ușa casei după mine, m-am urcat în mașină și tot drumul până la aeroport am bocit. E o ruptură așa de puternică, știu că nu e definitivă, doar că desprinderea aia de acasă nu se poate compara cu nimic, mi se pare că s-a dus totul de râpă”, a povestit Irina Fodor, potrivit spynews.

VEZI și: Prietene sau RIVALE? Adevărul despre relația dintre Gina Pistol și Irina Fodor. Imaginea care spune tot FOTO

 

Ce ne așteaptă în noul sezon „America Express”

Irina Fodor spune că acest sezon a fost cu totul diferit, față de celelalte de acum. Vedeta a dezvăluit faptul că foarte multe vedete, dar și alți oameni din echipă, s-au îmbolnăvit pe parcursul filmărilor, având nevoie de tratamente serioase.

„Cred că a fost sezonul cu cele mai multe îmbolnăviri, de toate feluri posibile, adică de la alergii la enterocolite, la tot felul de gripe și răceli. Doamna doctor chiar a avut de lucru anul acesta cu noi, atât de mult încât, epuizată fiind a avut și ea nevoie de perfuzii. Nici nu știu cu ce să încep, căci au fost atât de multe lucruri altfel față de ce știm noi încât mi-ar fi foarte greu să descriu un proiect de amploarea asta care a durat două luni, în țările astea minunate, pline de culoare și de energie, o cultură total diferită. Nu știu cum aș putea să descriu toate lucrurile astea într-o frază sau două”, a mai adăugat ea.

Irina Fodor, alimentul ciudat pe care l-a mâncat în America Express: "Sunt foarte crocanți. Nici nu simți..."

Cum își împart Irina Fodor și Răzvan Fodor treburile casnice

Când vine vorba însă de partenerul ei de viață, vedeta spune că amândoi fac diferite treburi casnice și niciunul nu se limitează la stereotipurile care impun faptul că anumite treburis unt de femei, iar altele de bărbați. Mai mult, frumoasa prezentatoare nu se dă înapoi nici de la treburile din curte. 

„La noi lucrurile nu prea sunt împărțite pe sexe, ca să spun așa, adică responsabilitățile nu prea sunt „asta faci doar tu, asta fac doar eu”. Eu am propria mea bormașină, de exemplu, pe care mi-am cumpărat-o cu mânuțele mele. Eu mai am și un dispozitiv de tuns gardul viu, pentru că tai gardul și n-am vrut să-l las pe Răzvan, pentru că el este astmatic, iar gardul viu conține foarte mult praf și n-am vrut să risc să facă vreo criză de astm, adică din protecție am făcut asta și el tot din protecție gătește în fiecare zi acas.ă”, a mărturisit prezentatoarea TV.

Irina Fodor, SECRETUL unei relații longevive: Punctul forte al relației noastre este...



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel