Ce s-a ales de ferma lui Laurențiu Reghecampf de la Snagov: „Porcii au murit de foame. Muncitorii nu au fost plătiți”

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Un fost angajat al lui Laurențiu Reghecampf a dezvăluit ce s-a întâmplat cu ferma deținută de acesta la Snagov.

Laurențiu Reghecampf se mândrea în trecut nu doar cu o carieră strălucită în lumea fotbalului, ci și cu câteva afaceri de succes. Una dintre ele era chiar ferma de la Snagov, pe care antrenorul a înființat-o în anul 2017. Acesta spunea în trecut că spațiul crește peste 1000 de animale, semn că și veniturile erau unele pe măsură. Se pare însă că fostul soț al impresarei Anamaria Prodan nu a mai avut timp să se ocupe de această afacere în ultima vreme, care ar fi ajuns deja la paragină. Chiar foștii angajați l-au dat de gol pe Reghe, aceștia spunând faptul că animalele au murit de foame, iar angajaților nu li s-au mai plătit salariile. 

„Ferma a ajuns o mizerie lucie, 20 de porci au fost, care au murit toți de foame! Au fost smulse și sparte wc-urile, a fost rupt gardul, pereții sunt distruși, faianța spartă cu ciocanul. Câinii au fost lăsați de izbeliște și se mănâncă între ei.

Ceea a mai rămas a fost încărcat în mașini și cărat tot la Târgoviște, acolo unde mama antrenorului, Marga, care se ocupa de fermă, s-a mutat la loc. Acum cei de la RAPPS încearcă să recupereze prejudicul. Marfa a fost luată de la furnizori cu plata la termen. Nu s-a achitat nimic! Muncitorii nu au fost plătiți.

RAPPS îi va deschide dosar penal pentru devalizarea proprietății statului. Angajații  RAPPS i-au pus în vedere antrenorului să aducă înapoi tot ce s-a luat abuziv din fermă și să facă urgent reparații. 

Anamaria Prodan a fost echilibrul lui Reghecampf. Ea m-a plătit mereu pe vremuri și a avut grija de mine! Îmi lua cadouri și îmi mulțumea. După plecarea Prodancăi, potopul!”, a declarat un fost angajat al fermei, pentru Click!

Citete și: Anamaria Prodan, schimbare radicală. Impresara și-a acoperit tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf. Cum arată acum/ FOTO

Ce spune Anamaria Prodan cu privire la acest subiect

Anamaria Prodan spune că nu cunoaște niciun fel de detaliu cu privire la subiectul controversat în care este implicat fostul soț. Ba mai mult, aceasta mărturisește faptul că niciodată ferma nu a fost la nivelul la care s-a vorbit peste tot în spațiul public. Impresara nu știe ca acolo să se fi crescut multe animale, ci doar câteva, menite să ofere produse doar pentru membrii familiei lor, la vremea aceea.

„Nu știu nimic despre acest subiect. Nu am fost pe acte niciodată și nu am știut ce a făcut Laurențiu cu ferma niciodată. De când ne-am despărțit, chiar absolut nimic nu mai știu de el sau de ceea ce face!

Noi nu am luat vreodată ceva de la fermă și nici nu ne interesează subiectul! Niciodată nu a fost ce s-a vehiculat in presa. Noi nu am avut cât timp am fost căsătoriți ferma de nivelul celei vehiculate in presa. Am avut un loc mic, unde creșteam 10 porci și 5 vaci.”, spune impresara pentru sursa citată.

VEZI și: Laurențiu Reghecampf e istorie. Anamaria Prodan a schimbat și numele copilului, după divorț: „Eu sunt Anamaria Prodan și oricine va apărea in viața mea o sa fie mereu pe locul doi”

„Credem cu tărie că singur se va ridica și își va da seama că este în cădere”

Mai mult, impresara susține în continuare faptul că Laurențiu Reghecampf a ajuns într-o situație foarte greu de gestionat chiar și de el însuși. În acest sens, întreaga sa familie este alături de el, în ciuda celor întâmplate, mai spune ea, care declară faptul că Reghecampf se află mereu în rugăciunile copiilor, dar și ale fostei soții, care speră ca antrenorul să se „trezească” din această situație.

„Ce s-a ales de Reghe azi și ce face el astăzi, în ce situații a ajuns … nouă ni se rupe inima. Dar, credem cu tărie că singur se va ridica și își va da seama că este în cădere liberă și va reveni de zeci de ori mai puternic.

Cât despre mândria lui de bărbat și despre demnitate … la fel! Când va deschide ochii, îl veți vedea din nou pe marele Reghecampf. El știe cu siguranța în ce zonă a căzut, știe că nu mai are respect din partea bărbaților, știe în ce lume a intrat, vede ce a distrus și cum s-a distrus … Dar, eu și copiii mei ne rugăm pentru el!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 25 iul 2023, 10:10 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience