Laurențiu Reghecampf e istorie. Anamaria Prodan a schimbat și numele copilului, după divorț: „Eu sunt Anamaria Prodan și oricine va apărea in viața mea o sa fie mereu pe locul doi”

Sursă foto: Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Anamaria Prodan este lăudată de colegii de platou, acolo unde face parte dintr-un film de comedie. În același timp, impresara face ordine în viața ei, arătând tuturor că a trecut peste Reghecampf.

Anamaria Prodan a decis să elimine complet trecutul tumultuos al relației cu Laurențiu Reghecampf din viața ei. Impresara a apărut la filmările pentru comedia "Complotul bonelor" fără tatuajul cu chipul fostului soț, care se afla pe spate. Aceasta pare să-și fi găsit o nouă perspectivă în viață odată cu această nouă experiență.

În rolul său principal din filmul regizat de Iura Luncașu, Anamaria se prezintă într-un mod cât se poate de seducător, iar la una dintre scene a îmbrăcat o rochie mulată pe trup cu spatele gol. În timpul filmărilor, toți cei din jur au remarcat că impresara a eliminat complet tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf, care ocupa anterior un loc mare pe spatele său, sub cei trei copii ai lor.

L-a șters pe Reghe și este lăudată de producție

Se pare că această nouă experiență artistică i-a adus o schimbare semnificativă în viață, iar Anamaria Prodan pare hotărâtă să meargă înainte și să-și asume o nouă identitate, liberă de legăturile trecutului. 

„Reghe nu a mai rămas pentru Ana nici pe piele, nici în amintiri. Acum a scăpat de trecut. Muncește ca nebuna de la patru dimineața și filmează. Este un exemplu pe platourile de filmare. Are textul învățat mereu și este foarte serioasă. Este alt om, de când a scăpat de Reghe. Fericită, a înflorit. Arată de 25 de ani! Ana bifează reușită după reușită, proiect după proiect. Suntem fericiți că a scăpat de trecut“, au declarat colegii de platou ai vedetei, care s-au bucurat de schimbarea în bine a impresarei, potrivit Click!

Se intitulează „Pasărea Pheonix”

Anamaria Prodan nu a lăsat acel loc de pe spate gol. Ea, în locul chipului fostului ei soț, și-a tatuat o pasăre pheonix  Phoenix. Prin această alegere simbolică, impresara își exprimă dorința de a renaște din propria cenușă și de a-și găsi puterea și încrederea în sine pentru a merge înainte în viață. 

„Văd ce merge perfect. Pasărea Phoenix sub copiii mei, pentru că asta-s eu: pasărea Phoenix. Și pe aripile mele stau copiii mei, pe care îi voi ajuta și îi voi susține până voi închide ochii”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Nu mai e în nicio relație

În prezent, impresara nu se află într-o relație, după despărțirea de omul de afaceri Flavius Nedelea. Pentru ea, în acest moment, copiii rămân cei mai importanți.

„Ce face Reghe sau dacă face … pentru ei nu contează pentru mine. Eu sunt Anamaria Prodan și oricine va apărea in viața mea o sa fie mereu pe locul doi în fața copiilor mei. Poate că sunt de modă veche, dar nimeni nu m-a obligat să fac acești copiii. A fost alegerea mea și a partenerilor mei! Așa că avem obligativitatea ca toată viața să fim lângă ei. Poate așa și Reghecampf va lua exemplu de la mine, cum a luat foarte mulți ani atunci când era lângă mine, și nimeni și nimic nu îl vor obliga să nu-și ajute și să-și crească copiii. Părinții adevărați, cu frica lui Dumnezeu, își veghează copiii până mor și dincolo de moarte!”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru Click!

A schimbat și numele fiului

Anamaria Prodan l-a adus cu ea la filmări pe fiul ei, Laurențiu Reghecampf junior, care a obținut și el un rol în noua comedie regizată de Iura Luncașu. Cu toate acestea, toată lumea de pe platourile de filmare de la Cluj îl strigă pe băiat "Prodănel", și nu "Reghe junior". 

„Este un copil minunat, dornic să facă performanță și în artă, și în sport. Mama mea îi spunea PRODĂNEL … avea dreptate! Are de la ea totul, aplecarea către artă, voce minunată, ambiție incredibilă si o mândrie de nedescris”, ne-a mai spus Anamaria Prodan, precizând că acesta este noul nume de alint al fiului ei.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 20 iul 2023, 19:17 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience