Ce relația au, de fapt, CRBL și fiica lui, Alessia. Mărturisirea făcută de artist, la o lună de la divorțul de Elena: „Tolerez, dar nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă”

Data publicării:
Sursa foto: CRBL, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL a vorbit despre relația pe care o are cu fiica lui, Alessia, în vârstă de 14 ani.

În urmă cu o lună, CRBL anunța pe pagina se de Instagram că el și soția lui, Elena, divorțează după 16 ani de căsnicie. Deși recunoștea că a fost o decizie grea pe care au luat-o de comun acord, artistul nu a spus motivul pentru care cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. După divorț, CRBL ar fi rămas în casa în care au locuit împreună, iar Elena s-ar fi mutat cu fiica lor, Alessia, într-un cartier rezidențial din Ilfov.

Ce relația au, de fapt, CRBL și fiica lui, Alessia. Mărturisirea făcută de artist, la o lună de la divorțul de Elena

Acum, la mai bine de o lună de când a anunțat că el și Elena s-au separat după 16 ani de căsnicie, CRBL a vorbit despre relația pe care o are cu fiica lor, Alessia, în vârstă de 14 ani. Artistul a mărturisit că au o relație extrem de apropiată și că discută despre orice, însă cele mai multe dintre conversațiile lor sunt despre dans și muzică.

„Suntem foarte apropiați, avem un numitor comun, dansul și muzica. Povestim foarte mult despre muzică, suntem foarte apropiați, suntem parteneri de joacă, de discuții, mă pun la curent cu lumea ei, iar eu încerc să echilibrez din lumea mea, e foarte interesant, suntem foarte apropiați, încercăm să povestim despre tot ce e nou, cool”, a mărturisit CRBL pentru Spynews.ro.

Te-ar putea interesa și: Carmen Tănase, mărturisiri surprinzătoare despre teama de moarte: „Te uită lumea imediat. Se zice că actorii sunt nemuritori, dar nu este așa”

„Tolerez, dar nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă”

Artistul a subliniat că este un tată permisiv în limitele bunului simț și educației. CRBL a mărturisit că ține foarte mult la educație și la cei șapte ani de acasă, considerând aceste aspecte fundamentale în formarea personalității și a caracterului fiicei sale.

„Sunt un tată permisiv în limita bunului simț, educației. Tolerez, dar nu post să trec peste cei 7 ani de acasă, respectul, iubirea, acolo rămân destul de sever, nu e cazul Alessiei, ea așa a fost învățată, dar trec mai repede nimicurile”, a declarat CRBL.

Te-ar putea interesa și: Mădălina Ghenea s-a despărțit de Grigor Dimitrov, după 6 ani de relație. Fotomodelul a dezvăluit motivul separării chiar în ziua de Paște

Întrebat cum sunt adolescenții din ziua de astăzi, CRBL a spus că fiecare are personalitatea diferită. „Greu de spus. Dacă urmărești social media îți faci o părere, dacă mergi în piață la Obor îți faci altă părere, dacă mergi cu transportul în comun, e altă părere, dacă stai în București e una, dacă pleci din țară e altceva, e greu de spus, sunt plusuri și minusuri. Sunt și inteligenți, cumva șmecheri, sunt și deștepți, dar și naivi, au o forță de a dovedi, alții sunt destul de îndoctrinați cu social media și pierd esența vieții, sunt multe de discutat pe subiectul ăsta, dar e echilibrat”, a mai precizat artistul.

Te-ar putea interesa și: Daniela Crudu a devenit mămică pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul / FOTO

Te-ar putea interesa și: Cea mai puternică rugăciune către Maica Domnului. Părintele Pimen Vlad: „Spuneți rugăciunea aceasta și o să aveți inima scrisă cu litere de aur”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel