Ce probleme are Roxana Vancea, la 1 an de când a născut. Vedeta e disperată: "Îmi confunzi picioarele cu bețele de la schiuri"

Data publicării:

Roxana Vancea a dezvăluit cu ce probleme se confruntă, la 1 an de când a născut. 

Roxana Vancea este una dintre mămicile care se menține într-o formă fizică de invidiat. Nici pe timpul sarcinii, vedeta nu a avut probleme cu kilogramele în plus. La un an de când a devenit mămică pentru prima dată, vedeta a dezvăluit cu ce probleme se confruntă.

Ce probleme are Roxana Vancea, la 1 an de când a născut

Roxana Vancea a recunoscut că a slăbit foarte mult și îi este greu să ia în greutate, chiar dacă mănâncă foarte mult și chiar se trezește noaptea și dă fuga la frigider. Vedeta a mărturisit că încă îl alăptează pe cel mic, iar medicul i-a recomandat să facă acest lucru măcar până în primăvară, pentru a trece cu bine peste perioada cu viroze. 

„Sunt slabă moartă. Am vrut să pun o poză cu Milan de pe pârtie, dar am renunțat, nu știai care-i mama, care-i copilul. Îmi confundai picioarele cu bețele lui de la schiuri. Mănânc non-stop, dar nu se pune. Și noaptea mă trezesc și mănânc. De la alăptat cred că e. Am 45 de kilograme, la 1.63 metri. Îl alăptez și acum pe cel mic. Pediatrul mi-a recomandat să continui până în primăvară, fiind perioada cu virozele. Am avut noroc, a avut o laringită și nu mânca nimic în afară de laptele matern. Îl durea gâtul și nu voia nimic.”, a povestit Roxana Vancea, pentru playtech.ro.

 Roxana Vancea, motivul pentru care nu se poate întoarce în televiziune

Roxana Vancea a mărturisit că nu se poate întoarce în televiziune deoarece încă îl alăptează pe cel mic și nu poate să plece de lângă el, mai ales că este foarte atașat de ea și nu se poate dezlipi de el. 

„Am primit oferte pentru mai multe proiecte tv, cum ar fi Sunt celebru, scoate-mă de aici! și Ferma, dar niciuna la care să mă pot duce pentru că eu încă alăptez. Elena Ionescu, de exemplu, a participat la Survivor, cel mic a rămas cu mama ei, dar ea nu-l alăpta.

La mine e mai complicat. Cel mic e lipit de mine, mi-e foarte greu. Acum numai afară adoarme, trebuie să-l plimb în marsupiu. Am ajuns să fac vreo 20.000 de pași pe zi.

Numai la mine vrea, la Dragoș, nu. Doarme și vreo oră, dacă-l plimb. Dacă mă opresc, se trezește instant, trebuie să fiu numai în mișcare. Îl mai leagănă mama pe picioare să nu se trezească. Noaptea doarme cu mine în pat, e lipit de mine, cum mă mișc, se trezește”, a mai spus Roxana Vancea.

Cum a slăbit Roxana Vancea 10 kg

'Am o dietă bazată pe proteine. Dimineaţa îmi fierb câteva albuşuri de ou, la prânz consum carne de pui sau de curcan şi mai mănânc iaurturi. Între mese, la gustări, consum caju crud, care este foarte sănătos şi bun, în acelaşi timp', povestea Roxana, acum ceva timp.

Citește și: Roxana Vancea, detalii despre cum a reușit să se mențină în formă, pe timpul sarcinii: Poftele sunt o scuză ca să mănânci prostii https://www.spectacola.ro/roxana-vancea-detalii-despre-cum-a-reusit-sa-se-mentina-in-forma-pe-timpul-sarcinii-poftele-sunt-o-scuza-ca-sa-mananci-prostii_18019.html

Roxana Vancea, motivul pentru care nu poate să își pună implant mamar: „Nu pot să-i răpesc bucuria...”  https://www.spectacola.ro/roxana-vancea--motivul-pentru-care-nu-poate-sa-isi-puna-implant-mamar----nu-pot-sa-i-rapesc-bucuria---_18699.html



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel