Roxana Vancea, motivul pentru care nu poate să își pună implant mamar: „Nu pot să-i răpesc bucuria...”

Data publicării:
Sursa foto: Roxana Vancea, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Roxana Vancea, instagram

Roxana Vancea a dezvăluit motivul pentru care refuză să își pună implant mamar. 

Roxana Vancea a devenit mămică pentru prima dată anul trecut. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Proaspăta mămică este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Fanii vedetei au întrebat-o recent ce părere are despre operațiile estetice. Roxana Vancea le-a mărturisit că este de acord cu intervențiile estetice, dar nu se gândește momentan la acest lucru, atâta timp cât încă îl alăptează pe fiul său. 

De asemenea, vedeta susține că vrea să se poate bucura cât mai mult de fiul ei, Zian, să-l ia în brațe, să se joace cu el, iar intervenția cu implant mamar i-ar interzice acest lucru. 

”Pe viitor, dacă vor avea nevoie, posibil. Mi-am propus să alăptez un an. La un an nu pot să-i răpesc bucuria copilului de a sta în brațe, nu pot să nu stau aplecată să-l învăț să meargă ca să am eu ț@ț#. Exclus!”, a spus Roxana Vancea pe Instagram.

Cum se înțelege Roxana Vancea cu mama lui Milan, fiul ei vitreg

Roxana Vancea a mărturisit că se înțelege destul de bine cu mama fiului său vitreg, Milan. Cele mai multe discuții au legătură cu băiețelul. 

”Nu avem de împărțit decât copilul. Avem o relație normală, ne scriem/sunăm să știm ce face Milan și atât. E perfect normal să știe ce face Milan când e la noi și invers. Nu e niciun război între noi, dacă asta macină pe cineva”, a scris Roxana Vancea pe Instagram.

Roxana Vancea, detalii despre cum a reușit să se mențină în formă, pe timpul sarcinii

Roxana Vancea este una dintre mămicile care se menține într-o formă fizică de invidiat. Nici pe timpul sarcinii, vedeta nu a avut probleme cu kilogramele în plus. Aceasta a dezvăluit, într-un interviu, cum a reușit să-și mențină silueta când a fost însărcinată.

"Am renunțat la dulciuri în timpul sarcinii. Le-am înlocuit cu fructe. În rest, am mâncat normal. Am evitat doar anumite alimente, pe baza recomandărilor doctorului: fructe de mare/brânzeturi rafinate/pateuri/mezeluri…

Am făcut în fiecare dimineață câte o oră de cardio. Mergeam 50-60 de minute pe bandă. Nu am avut voie altceva pentru că am avut sarcină cu risc.", a spus Roxana Vancea, potrivit ego.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel