Ce preț cere Anna Lesko pe un concert. Artista și-a mărit tariful: "În ultima vreme prețurile au explodat"

Data publicării:

S-a aflat prețul pe care îl cere Anna Lesko pentru un concert.

Anna Lesko este una dintre artistele care au cereri foarte mari, când vine vorba de evenimente. Totuși, pentru a te bucura de show-ul artistei, trebuie să te pregătești să scoți o sumă destul de mare de bani din buzunar. De asemenea, trebuie să știi că nu te vei bucura decât de aproximativ 45 de minute de program. Pentru că se află în topul preferințelor publicului, artista și-a făcut și un preț pe măsură, pe care însă l-a și mărit, după scumpirile ce au avut loc în ultima perioadă. Organizatorii de spectacole spun însă că aceasta merită tariful pus, pentru că are extrem de multe cheltuieli pe care trebuie să le achite, la rândul ei.

”Anna Lesko are un tarif de 2.500 de euro pentru mai puțin de o oră de show. A avut și de 2.000, dar, cum în ultima vreme prețurile au explodat, artiștii s-au văzut nevoiți să adauge, la tariful de bază, în jur de 20%, adică exact cu cât s-au mai scumpit toate. Nu mulți înțeleg, dar nu toți acești bani ajung în buzunarul cântăreței. Trebuie să plătești colaboratorii, dansatoarele, costumele noi de scenă, totul este înregistrat pe firmă, se plătesc taxe la stat”, a declarat un organizator de evenimente pentru Ego.ro

Anna Lesko, cerută în căsătorie de două ori: „Nu mă încurcă o căsnicie cu nimic”

Cum se menține Anna Lesko în formă

Pentru a-și putea duce la bun sfârșit toate momentele muzicale, care implică și coregrafie, dar și costume cât mai provocatoare, artista are nevoie de un trup ca tras prin inel, de care însă se poate bucura, chiar dacă are 43 de ani. Anna Lesko spune însă că silueta nu se întreține singură, vedeta având mare grijă la ce mănâncă.

”Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram,  maximum  două,  dar  care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani. Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere. Am observat că anumite rochii îmi  vin acum fixe la torace, dar atât.


Poate și pentru că eu nu mănânc carbohidrați în mod excesiv. Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Mănânc paste o dată la ceva timp. În rest, mănânc doar ce gătesc eu. Mă bazez foarte mult pe legume. Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform”, a declarat Anna Lesko pentru Viva.

Rețetă de vedetă. Anna Lesko dezvăluie cum se prepară Tortul Ecler - FĂRĂ COACERE

Alimentul la care a renunțat Anna Lesko

Mai mult, aceasta are chiar câteva trucuri în dieta sa, peste care nu trece niciodată.

„Pâine nu mănânc de foarte mulți ani.(…) Mănânc aproape orice, dar încerc să nu amestec. Mănânc tot ce e verde: brocoli, sparanghel, fenicul. Mănânc foarte multe chestii bogate în toate cele și multe ciorbe. Mai puțin prăjeală și foarte mult pește. Acesta nu se numește regim, e un mod de viață sănătos. Dulciurile nu prea-mi plac și ăsta cred ca este un plus pentru mine. Mănânc și fasole verde, mazăre, năut, linte”, declara Anna Lesko în cadrul unui interviu.

Irinel Columbeanu, detalii picante din relația cu Anna Lesko. Ce cadou a primit fostul milionar din partea artistei



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel