Anna Lesko, cerută în căsătorie de două ori: „Nu mă încurcă o căsnicie cu nimic”

Data actualizării: | Data publicării:
Anna Lesko, foto Instagram
Descriere foto: Anna Lesko, foto Instagram

Anna Lesko a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie de două ori. 

Anna Lesko, în vârstă de 43 de ani, este mamă singură. Artista a avut mai multe relații, însă niciuna nu s-a lăsat cu un mariaj, deși cererile în căsătorie au existat. 
Cea mai mediatizată relație a vedetei a fost cea pe care a avut-o cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Se întâmpla chiar la începutul carierei sale de artistă. 

Irinel Columbeanu, detalii picante din relația cu Anna Lesko. Ce cadou a primit fostul milionar din partea artistei


Într-un interviu pentru Viva, Anna Lesko dezvăluie că a primit două cereri în căsătorie, însă a pus mereu cariera pe primul plan. 

Acum, ajunsă la 43 de ani, artista spune că nu ar încurca-o cu nimic o căsnicie și că s-ar putea împărți între familie și carieră. 

„Am fost cerută în căsătorie de două ori, dar să știi că erau alte vremuri, alte perspective, alte obiective, cariera întotdeauna a intervenit. Astăzi, lucrurile s-au repoziționat, cu brio pot face față carierei și rolului pe care îl am deja, adică de mamă, iar acolo, undeva, există și posibilitatea aceasta. Nu mă încurcă o căsnicie cu nimic”, a declarat Anna Lesko pentru Viva. 


Cum i-a explicat lui Adam că ea și tatăl lui se despart

Anna Lesko și Dj Vinnie au surprins pe toată lumea, în 2019, când au anunțat că se despart, după o relație de 8 ani. Nimeni nu a înțeles atunci ce a dus la separarea celor doi, dar toată lumea a observat că artista și-a ținut viața amoroasă departe de lumina reflectoarelor și nu s-a mai afișat cu niciun alt bărbat de atunci. După despărțire, fiul celor doi, în vârstă de 8 ani, a rămas în grija mamei sale. 

Invitată în platoul emisiunii Vorbește lumea, de la PRO TV, Anna Lesko a dezvăluit ce relație are cu fiul ei, Adam. Artista a mărturisit că încearcă să poarte discuții deschise cu el și să îl trateze ca pe un adult. 

„Nu putem să plângem. Trebuie să dai copilului tău siguranța asta și soluția. Așa fac și eu cu Adam. Dialogul la care îl invit este acela care se termină și cu o soluție.”, a spus artista.

Anna Lesko: „Discuția aceasta a fost extraordinar de scurtă”

Anna Lesko a declarat că fiul a înțeles toată situația dintre ea și tatăl său și asta pentru că i-a explicat de fiecare dată ce se întâmplă. Totodată, artista este de părere că nu este indicat ca cei mici să asiste la certurile dintre părinți, deoarece lucrul acesta îi va afecta foarte mult. 

„Discuția aceasta a fost extraordinar de scurtă. A fost o discuție care nu a pus accent cu caracter dureros. I-am explicat ‘Iubirea vieții mele, tati și cu mami te iubim enorm și așa va fi pentru tot restul vieții. Noi adulții avem niște situații. Și de ce tu să participi la aceste situații? Ele se înmagazinează în subconștientul tău.’ E un copil care nu a suferit, nu suferă, nu pune întrebări.”, a mărturisit Anna Lesko.

Artista a făcut tot posibilul ca fiul ei, Adam să nu asiste la certurile dintre ea și fostul său partener, acesta fiind și motivul pentru care a decis să pună punct relației. 

„Când am avut discuții ceva mai aprinse cu Adrian, am spus stop, copilul nu trebuie să audă. E foarte important să nu implicați copiii, sunt coală albă.

Nu au voie să știe de problemele noastre. Nu e bine să afle chestiile astea acum. Lasă-l pe el să știe ce înseamnă dragoste, ce înseamnă trădare. Ține-l departe de conflict.”, a adăugat vedeta.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel