Ce pensie are Mitică Popescu. Îndrăgitul actor a spus adevărul: "După 53 de ani de activitate"

Data actualizării: | Data publicării:
Mitică Popescu, foto Facebook/ D'ale lu' Mitică
Descriere foto: Mitică Popescu, foto Facebook/ D'ale lu' Mitică

La 84 de ani, Mitică Popescu este într-o stare maximă.  După 53 de ani de muncă a venit vremea ca Mitică Popescu să se bucure de roadele muncii sale. Îndrăgitul actor a mărturisit ce pensie are.

Mitică Popescu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. De-a lungul timpului a reușit să aducă zâmbetul pe buzele a milioane de oameni. Deși a împlinit 84 de ani, acesta continuă să binedispună lumea cu carisma lui și să facă ceea ce a făcut o viață întreagă.

Mădălina Anea, actrița care intră în rolul Mariei Tănase, despre teatru, film și viața de artist. Interviurile Spectacola și DC News

De-a lungul timpului au apărut tot felul de speculații legate de pensia pe care o ia Mitică Popescu. Prin presă s-a vehiculat că îndrăgitul actor ar fi trebuit să se descurce cu o sumă infimă pe lună, având o pensie de doar 1300 de lei. 

Alin Dincă, despre marile întâlniri ale formației Trooper cu legendele rockului: „Noi îi vedeam pe oamenii ăia doar în postere”

Sătul de toate zvonurile, Mitică Popescu a decis să spună adevărul și să facă lumină în acest caz. Acesta a mărturisit că pensia pe care o ia nu este una mică.

”Nu este adevărat, nu am o pensie atât de mică. După 53 de ani de activitate, nici nu aveam cum să primesc doar atât. Am o pensie lunară de peste 5.000 de lei, plus banii pe care îi primesc din drepturile de artist”, a declarat Mitică Popescu pentru playtech.ro.

Mitică Popescu a precizat că era imposibil să aibă o pensie de doar 1.300 de lei în condițiile în care a muncit aproape o viață întreagă.

Citește și: Pandemia, cea mai grea perioadă din viața Andreei Esca: „Groaznic. Groaznic si nu s-a terminat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel