„Ce nume îi punem?” Emil Rengle, cu burtică de gravidă pe TikTok. Fanii au reacționat imediat: „E fetiță sau băiat?”

Data publicării:
Captură video: TikTok/RENGLE
Descriere foto: Captură video: TikTok/RENGLE

Emil Rengle a stârnit val de reacții în mediul online, asta după ce s-a afișat cu burtică de gravidă. „Ce nume îi punem?”, a scris dansatorul în descrierea videoclipului.

Emil Rengle, câștigătorul show-ului „Românii au talent” în anul 2018, trăiește de câteva luni o frumoasă poveste de dragoste alături de  Alejandro Fernandez, concurent în 2023 la „Vocea României”. Cei doi nu se sfiesc să-și arate dragostea pe care și-o poartă pe rețelele sociale. Relația lor pare să meargă din ce în ce mai bine, motiv pentru care cei doi au planuri de viitor împreună și se gândesc chiar și la căsătorie.

Emil Rengle, cu burtică de gravidă pe TikTok: „Ce nume îi punem?”

Recent, admiratorii celor doi au rămas șocați, asta după ce Emil Rengle a postat pe în mediul online un videoclip în care apare cu burtică de gravidă. Dansatorul și coregraful a folosit, de fapt, un filtru special, care i-a mărit burta.

„Ce nume îi punem?” a scris Emil Rengle în dreptul videoclipului postat pe pagina sa de TikTok.

Fanii au reacționat imediat: „E fetiță sau băiat?”

Reacțiile din partea internauților nu au întârziat să apară. Unii i-au transmis mesaje amuzante, în timp ce alții chiar au crezut: „Ce ciudat. Și eu am rămas însărcinat tot în perioada asta”; „E fetiță sau băiat?”; „Dacă e băiat Nio sau Hugo, dacă e fetiță Maya sau Lirya”; „E chiar reală burta aia?”; „Filtru”; „Mama mea, Emil Rengle”; „E efect”; au fost doar unele dintre comentariile lăsate de fani la postarea lui Emil Rengle.

@emil.rengle Ce nume ii punem? ❤️ #fyp ♬ sunet original - ????????????????????????????????????

Emil Rengle, despre căsătoria cu iubitul Alejandro Fernandez: „Suntem pe drumul acela, care mă face să cred că el e alesul

Emil Rengle a declarat recent că își dorește să se căsătorească cu Alejandro Fernandez, iar dacă asta ar fi posibil în țara noastră, nu ar ezita să facă pasul cel mare. Dansatorul și coregraful a spus pentru cancan.ro cum l-a cunoscut pe Alejandro Fernandez: „Printr-un date, realmente ne-am cunoscut la o masă”.

„Eu am făcut-o (n.r. a dat primul mesaj). Îmi place entuziasmul lui, îmi place personalitatea lui, este frumos, este determinat, uitați-vă la el, este Emil Rengle. Nu ne cunoșteam. El s-a mutat în România în luna martie, din Anglia, l-a trimis Dumnezeu. M-am tot rugat, tu știi că m-am rugat”, a adăugat Alejandro Fernandez.

Sursă foto: Instagram/Emil Rengle

Te-ar putea interesa și: Emil Rengle s-a săturat să fie victima bullyingului: Nu e normal, nu e firesc, nu susțin asta

Întrebat dacă statul, în România, ar permite să se căsătorească, Emil Rengle a spus: „Suntem pe drumul acela, care mă face să cred că el e alesul. El încă nu știe română, suntem pe drum și cu asta. M-aș căsători cu Alejandro, 100%. Și dacă nu în România, cred că în scurt timp o să avem drepturi așa cum au toți oamenii care se îndrăgostesc și se căsătoresc, să avem și noi aceleași drepturi. Nu avem încotro, decât să acceptăm iubirea și drepturile care vin cu această emoție frumoasă”, a spus Emil Rengle.

Cel care se va așeza în genunchi și va face cerere în căsătorie este Emil Rengle. „El mă va cere în căsătorie pe mine”, a spus artistul, uitându-se la Emil Rengle.

Citește și: Emil Rengle vorbește despre căsătorie: Nu m-ar deranja deloc să fiu cerut



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel