Emil Rengle vorbește despre căsătorie: Nu m-ar deranja deloc să fiu cerut

Data publicării:
Sursa foto: Emil Rengle, Instagarm
Descriere foto: Sursa foto: Emil Rengle, Instagarm

Emil Rengle a dezvăluit detalii din viața sa personală.

Emil Rengle a vorbit despre viața sa amoroasă și despre statusul sentimental pe care îl are în prezent. Acesta a spus faptul că, momentan, nu își dedică timpul exclusiv unei singure persoane și nici nu se gândește să se așeze la casa lui. Cât despre o relație de dragoste, Rengle a spus faptul că este foarte pretențios la acest capitol.

"Există. Nu una singură. Sunt tânăr și mă bucur de oameni faini în viața mea. Nu sunt angrenat într-o relație exclusivă și nici nu simt să mă așez încă „la casa mea. Viața-i faină când știi să te înconjori cu oameni faini, și exact asta și fac. Mă bucur de tot ce are viața mai bun de oferit.

Standardele mele sunt înalte când vine vorba despre relații (Fecioară), dar totodată simple. Îmi plac oamenii care se iubesc pe ei înșiși, care radiază de pozitivitate și de respect, pentru că doar genul acesta de oameni pot oferi dragoste la rândul lor. În schimb, urăsc oamenii care se vaită și se victimizează, pe aceștia încerc să îi evit cât se poate de mult. No bad vibes. Văd relațiile ca pe un parteneriat în care cei doi parteneri se împing și se susțin ca fiecare să ajungă cât mai aproape de potențialul său maxim. Sunt super atras de oamenii puternici, hotărâți și curajoși.", a declarat Rengle, potrivit viva.

Emil Rengle a suferit din dragoste

"Am suferit, iar suferința aceea m-a schimbat pentru mult timp. Credeam că nu o să mai reușesc să îmi deschid inima vreodată. Devenisem rece față de orice persoană care încerca să se apropie de mine și a fost o perioadă groaznică și unnecessary. Acum râd, pentru că nu mai cred în suferință. Este o iluzie. Eu credeam că iubesc, dar de fapt habar n-aveam ce-i aia. Astăzi mă bucur de tot ce simt, încercând să nu am așteptări.", a mai spus acesta.

Dansatorul vrea să-și facă nunta în junglă

Chiar dacă momentan nu se vede într-o relație, Rengle își dorește o familie, ba chiar și un copil.

"Mi-ar plăcea să cer, dar nu m-ar deranja deloc nici să fiu cerut. Ce experiență faină o să fie nunta și căsătoria! Vreau să îmi țin nunta în junglă, în mijlocul naturii, unde să ne aducem aminte că nu ne aparținem unul celuilalt, ci doar lui Dumnezeu, iar fiecare secundă petrecută împreună să fie o decizie conștientă de a ne realege iar și iar ca fiind parteneri loiali în fața adevărului. 

Mi-aș dori ca până la 35 de ani să am cel puțin un copil. Îmi doresc să fiu tată! Iubesc copiii, lucrez cu ei și până în prezent ei sunt cei mai mari învățători ai mei.", a dezvăluit el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel