Ce meserie și-a dorit, de fapt, Dorian Popa. Ce studii are celebrul vlogger: „M-am simțit mai puțin înzestrat decât colegii mei” EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Dorian Popa, foto Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Dorian Popa, foto Instagram

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din generația tânără. Actor, cântăreț, antreprenor și vlogger, artistul pare că a descoperit cheia succesului. Puțină lume știe că, de fapt, Dorian Popa s-a pregătit pentru o cu totul altă meserie.

Visul lui „Hâtz” era să devină bancher, iar destinul l-a împins, practic, în brațele actoriei. 

Recent, artistul a investit jumătate de milion de euro într-un complex rezidențial care îi poartă numele. Într-un interviu pentru SPECTACOLA, Dorian Popa a dezvăluit care era, de fapt, visul lui, și cum a ajuns să lucreze ca actor. 

SPECTACOLA: Ti-ai imaginat vreodată că vei ajunge să ai propriul cartier rezidențial? 

Dorian Popa: Nu, ferească Dumnezeu. Nu este un secret că eu am terminat contabilitate și informatică în cadrul Academiei de Studii Economice din București când eram puști și încă de pe băncile facultății, sincer credeam că voi ajunge bancher. Eu îmi doream foarte mult să lucrez în domeniul bancar am și lucrat în domeniul bancar la vârsta de 21 de ani înainte să intru în proiectul „Pariu cu viața”, însă nu m-am regăsit. Eu nu sunt genul care să stea la birou, nici la costum. 

Nu-mi plăcea jobul de la bancă motiv pentru care am sistat activitatea acolo și mama mea era supărată spunându-mi să-mi găsesc odată drumul în viață și mă tot întrebat ce vreau să fac și îi spuneam că nu știu. Și, într-o bună zi cu soare, că altfel nu pot să o numesc, m-a sunat să-mi spună că este un casting pentru un serial de tineri în mediul online și dacă vreau să mă înscriu că ea se gândește că asta s-ar putea să-mi placă. Eu studiasem și pianul din clasa întâi până în clasa a cincea și atunci aveam oarecare înclinație către artă și uite așa m-am dus la casting. 

Dorian Popa a investit jumătate de milion de euro în imobiliare. Cum a ajuns să aibă propriul cartier rezidențial: „Succesul înseamnă 1% inspirație și 99 % transpirație” / EXCLUSIV


SPECTACOLA: De unde ai deprins cunoștințele din această zonă a construcțiilor, mai ales că tu veneai dintr-o lume a artelor?

Dorian Popa: Nu e greu, din punctul meu de vedere. În viață nu este greu să faci nimic dacă dorești să înveți. Trebuie doar să fii atent, să cauți, să nu te limitezi la ceea ce primești doar pe tavă și să scormoni mai mult pentru mai multă informație pentru că informația înseamnă putere știm cu toții asta. Mi-am dorit, am întrebat, am pus întrebări mie-mi place foarte mult să învăț prin socializare pentru că sunt un tip foarte sociabil și simplu, am cules informații de la cei mai buni din jurul meu. 

SPECTACOLA: Care a fost secretul tău pentru a avea succes în carieră?

Dorian Popa: Întotdeauna m-am simțit mai puțin înzestrat decât colegii mei și am încercat să sublimez prin foarte multă muncă și o regulă pe care o știu încă de la învățătorul meu: succesul de cele mai multe ori înseamnă unu la sută inspirație și 99 la sută transpirație. Adică mai pe scurt „muncă, muncă, muncă și noaptea și ziua muncă, muncă, muncă, niciodată piua”, ca să-l cităm pe Macanache. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel