Ce mănâncă Oana Lis la ceas de seară. Nu te-ai fi așteptat la asta: Cred că îmi era dor de copilăria de la țară

Data publicării:
Sursa foto: Oana Lis, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Oana Lis, facebook

Oana Lis le-a dezvăluit fanilor ce mănâncă la ceas de seară. Vedeta și-a amintit de copilărie. 

Oana Lis este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. În urmă cu câteva minute, vedeta le-a mărturisit fanilor că i s-a făcut poftă să mănânce lapte cu mămăligă. Acest preparat i-a amintit de copilărie și de momentele în care nu avea nicio grijă.

"În seara asta mi-a fost poftă sa mănânc lapte cu mămăligă ! Cred că pur și simplu îmi era dor de copilăria de la țară... Un gust anume, un miros specific, o melodie ne poate transpune direct într-o anume perioada sau lângă o anume persoană...E cel mai simplu mod de a-ți ostoi dorul", a scris Oana Lis pe rețelele de socializare. 

Ce este dispusă să facă Oana Lis pentru soțul ei

Oana și Viorel Lis trec prin clipe grele din cauza problemelor de sănătate, dar și din cauza celor financiare. Fostul primar general al Capitalei are o pensie foarte mică, iar soția lui abia reușește să se descurce cu acești bani.  Chiar dacă nimeni nu le dădea vreo șansă celor doi din cauza diferenței de vârstă, Oana și Viorel au demonstrat că între ei este iubire adevărată și indiferent de greutățile pe care le întâmpină ei se au unul pe altul.

În ultima perioadă, Viorel Lis s-a confruntat cu multe probleme de sănătate, iar starea lui este una delicat. Soția fostului edil al Capitalei este în permanență lângă el și îl susține necondiționat. Mai mult decât atât, Oana Lis a dezvăluit și ce este dispusă să facă doar pentru a-și vedea soțul cu zâmbetul pe buze. 

„Viața este înainte de infarct și după, dar asta nu trebuie să ne oprească. Noi cred că o să murim cu zâmbetul pe buze și trebuie să ne facem și zile plăcute, chiar dacă viața ne oferă provocări. Noi glumim în continuare, asta este calitatea noastră numărul 1. Să știi că Viorel nu este chiar foarte bine. Este slăbit și trebuie în continuare să mergem la doctori”, a mărturisit Oana Lis, în cadrul emisiunii Star News.

Cum este ajutat Viorel Lis de către soția sa

Oana Lis a declarat că este dispusă să facă orice pentru soțul ei, chiar și să-l lase să meargă la femei, dacă asta îl face să se simtă mai bine.

„Dacă stai și cazi în depresie și nu faci mici lucruri, să mergi la un film, să mergi la casino, să mergi la o prăjitură, să încerci să-ți aduci bucurie... Asta încerc să-i fac lui Viorel, să îi aduc câte o bucurie. Și dacă asta lui îi place, l-aș duce și la femei dacă lui îi place”, a adăugat vedeta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel