Bianca Drăgușanu o acuză pe Claudia Pătrășcanu de hărțuire: „Este bolnavă psihic. Mă terorizează de doi ani”

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, Claudia Pătrășcanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, Claudia Pătrășcanu, sursa foto Instagram

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu și-au adresat din nou cuvinte dure. 

Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu pare a fi departe de a se încheia. Chiar dacă artista și Gabi Bădălău au divorțat deja de câteva luni, conflictul dintre cele două dive continuă. Dacă prima dată, blondina a acuzat-o pe aceasta de faptul că l-ar fi sunat pe Victor Slav, acum aceasta îi aduce alte acuzații dure foste soții a lui Gabi Bădălău. Concret, Bianca Drăgușanu spune că este hărțuită de Claudia Pătrășcanu, care o jignește și o caută periodic. 

„Din punctul meu de vedere e de-a dreptul ridicolă, mă terorizează și mă hărțuiește din orice, de doi ani, are probleme cu capul, cred că ar trebui să facă un control de specialitate. Are refulări periodice la adresa mea și schimbări dubioase de comportament.

Tot sunt provocată de ea. Nu înțeleg, s-a dus pe la biserici, ne-a urat tuturor să ne echilibrăm că ne dorește sănătate și a zis că nu mai vrea să intre în circuri cu mine, dar mă trezesc deodată că iar vine de la biserică și ne jignește această mamă istorică', a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit Playtech.

Citește și: Bianca Drăgușanu suferă de diabet. Vedeta este nevoită să își schimbe dantura din cauza bolii: ”Îmi sângerau gingiile și...”

Bianca Drăgușanu: „Este bolnavă psihic”

Mai mult, Bianca Drăgușanu spune că la început a decis să nu intre în „jocul” fostei lui Bădălău, lăsându-se jignită de aceasta. Totuși, blondina mărturisește faptul că nu mai poate îndura toate aceste jigniri, care nu o vizează doar pe ea, ci și pe Sofia. 

„Eu nu mă cobor la nivelul ei, este bolnavă psihic. Logic că a refuzat o confruntare directă cu mine pentru că eu o pot bate chiar cu dovezile ei. Îi dă mesaje lui Gabi pe care le am și pe care o să le arăt tuturor, în care mă jignește și pe mine și pe copilul meu.

După ce eu i-am cerut să facem pace, în emisiunea lui Dan Capatos, aparent a tăcut două luni. Până la ziua Sofiei, când a început iar cu mesajele. Apoi a continuat de ziua lui Gabi în Thailanda. Atunci a pus-o si pe maică-sa să mă înjure. Ea este cea care are limbaj de mahala și care se dă mare doamnă. Eu tot tac, am fost provocată mereu să-i răspund în aceeași manieră ca ea și normal că am jignit-o, dacă m-a jignit', a mai adăugat Bianca Drăgușanu, pentru sursa menționată.

VEZI și: Bianca Drăgușanu îi da replică Andei Adam. Ce spune despre rivalitatea dintre ele: "Nu există grad de comparație între noi"

Ce îi răspunde artista Biancăi

În apărarea ei, Claudia Pătrășcanu spune că ea este cea hărțuită de blondină, încă din urmă cu câțiva ani buni de zile. 

„N-am prea multe de spus în privința acestei femei și cred că toată lumea știe acest lucru. Nu vreau să intru în circul ei pe care îl face de foarte mulți ani înainte să fie cu Gabi. S-a ajuns aici tocmai din vina lui Gabi, dacă mă întrebați pe mine, un bărbat n-ar permite așa ceva mai ales că există doi copii la mijloc între mine și el.

Sunt multe lucruri de spus nu vreau să stau să le înșir mi se pare rușinos și penibil. Eu ce-am avut de spus am spus în privința copiilor mei, dacă ea își permite să vorbească despre copiii mei la televizor, vă dați seama cât tupeu fantastic și ce să fac? Să mă cobor la nivelul ei?

Să nu uităm de unde a venit fata asta, cum era ținută de calorifer și vândută lui y și z. M-am săturat să fiu jignită de neica nimeni. Îmi este milă de fetița ei. Eu n-am nimic de împărțit de ea.'', a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars, potrivit spynews.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel