Ion Țiriac și-a ales locul de veci. Cripta miliardarului costă cât un apartament în București

Data publicării:
Ion Țiriac, captura foto ObservatorNews
Descriere foto: Ion Țiriac, captura foto ObservatorNews

Ion Țiriac și-a ales locul unde va fi înmormântat, după ce va trece în neființă.

Ion Țiriac este unul dintre cei mai bogați oameni din România. Potrivit Hurun Report, fostul mare tenismen ocupă locul 2.238 într-un clasament al celor mai bogați oameni de pe planetă, cu o avere estimată la 1.5 miliarde de dolari. 

Ion Țiriac și-a ales locul de veci. Cripta miliardarului costă cât un apartament în București

Ion Țiriac se gândește deja la momentul în care va pleca de pe acest pământ. Astfel, miliardarul român și-a pregătit deja locul de veci. Potrivit playsport.ro, locul de veci l-a costat cât un apartament cu două camere într-o zonă bună a Capitalei. Ion Țiriac a cumpărat 18 cripte pentru întreaga sa familie astfel încât trecerea sa în nefiinţă să nu îi prindă pe cei apropiaţi nepregătiţi. Dacă în Bucureşti un loc de veci costă aproximativ 28.000 de euro conform unui studiu efectuat recent, Ţiriac a plătit de 3 ori mai mult. 80.000 de euro a fost suma care a scos-o din buzunar omul de afaceri. Criptele vor fi marmură şi granit şi se află în cimitirul Bellu.

Ce pensie URIAȘĂ primește Ion Țiriac de la stat

După ce s-a retras din tenis, Ion Țiriac a fost ofițer în Ministerul de Interne timp de 20 de ani. Acesta a ieșit la pensie cu gradul de colonel.


Chiar dacă miliardarul preferă să nu vorbească despre averea și câștigurile sale, iată că s-a aflat ce pensie încasează lunar de la stat. Ion Țiriac ar primi 12.000 de lei, potrivit Impact.ro. Fostul jucător de tenis nu și-ar fi ridicat pensia încă din anul 1999. 


Ion Țiriac a fost împotriva creșterii pensiilor cu 14% în 2020


”Fraților, cu tot respectul pentru pensionari, aud treaba asta cu pensiile de 20 de ani! Dacă s-au mărit pensiile de 20 de ani, înseamnă că oamenii ăștia sunt miliardari. De unde mărești pensiile? Despre ce vorbești dumneata? Matale spui că le mărești cu 14%. Spune-mi și mie: în 10 ani, de unde iei acești 14%?


Când a fost François Mitterrand în funcție, acesta a adus vârsta de pensionare în Franța la 60 de ani. Când a venit Sarkozy președinte, a spus: ‘Ce au făcut socialiștii e în regulă, dar noi în 25 de ani suntem faliți! Nu avem cum să facem treaba asta’. Și a dat-o înapoi la 65 sau la 67 de ani.


Și acum vin înapoi și spun: unde, cum? Care e economia? Nu sunt ministru de finanțe, nici grădina mea n-o manegeriez ca lumea, dar toată lumea trebuie să se gândească la un viitor”, a declarat Ion Țiriac pentru Gsp.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel