Bianca Drăgușanu, mesaj dur pentru Carmen Harra: "Eu cred doar în Dumnezeu". Reacția vedetei, după ce clarvăzătoarea a spus că nu va rămâne cu Gabi Bădălău

Carmen Harra, Bianca Drăgușanu/ foto Instagram/Facebook
Descriere foto: Carmen Harra, Bianca Drăgușanu/ foto Instagram/Facebook

Bianca Drăgușanu i-a dat replica lui Carmen Harra, după ce aceasta a făcut câteva previziuni, în legătură cu rațiile ei.

Bianca Drăgușanu i-a dat replica lui Carmen Harra, după ce aceasta a prezis faptul că blondina nu va avea nicio șansă în relația cu Gabi Bădălău, ba chiar clarvăzătoare spune că frumoasa blondină va avea probleme în toate relațiile ei următoare. În acest sens, Bianca Drăgușanu i-a transmis un mesaj dur acesteia. Vedeta a rugat-o pe Carmen Harra să nu îi mai prezică viitorul, pentru că ea nu crede în astfel de lucruri.

"Eu nu cred în previziuni, eu cred doar în Dumnezeu. Aș ruga-o să nu își mai dea cu părerea despre viața mea. Să vorbească despre cine vrea, nu despre mine. Ea e o femeie elegantă, cochetă, o admir, dar să își vadă de treaba ei, că nu mă interesează ce spune. Nu trebuie să fii clarvăzătoare să-ți dai seama că dacă eu mă cert cu partenerul des nu va rezista. Eu o sfătuiesc pe doamna Harra să-și îndrepte atenția spre altcineva, că viața mea e prea minunată. De altfel, o admir și o stimez. Mi se pare că e foarte frumoasă și cochetă, dar pe mine nu mă interesează să aflu detalii despre mine. Viitorul mi-l fac eu.", a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

Ce spune Carmen Harra despre relațiile Biancăi Drăgușanu

Carmen Harra a fost invitată recent în emisiunea „Online story” a Corneliei Ionescu, unde a vorbit despre viitorul amoros al Biancăi Drăgușanu. Celebra clarvăzătoare spune că vedeta nu va mai avea parte de o relația fericită, din cauza modului în care a tratat căsnicia cu Victor Slav. De asemenea, aceasta prezice faptul că relația cu Gabi Bădălău nu poate avea niciun viitor, între cei doi fiind vorba doar despre chimie, care va dispărea, la un moment dat.

„A fost vreun bărbat, până acum, pe care l-a ținut Bianca cu adevărat? Ea a avut o șansă, la un moment dat, să aibă un bărbat bun în viața ei, care este tatăl copilului ei. A pierdut șansa asta și a rămas cu niște karme, foarte profunde, nerezolvate, iar karmele astea se reflectă în relațiile ei următoare. Nu prea îi dau șanse! Aș vrea să-i dau șanse! E o fată frumoasă, o fată drăguță, o fată care a luptat să ajungă unde a ajuns, dar nu-i dau șanse cu Bădălău din foarte multe puncte de vedere. Este o relație temporară. Este o relație în care, din nefericire, face aceleași greșeli pe care le-a făcut cu Victor Slav, pe care le-a făcut și cu alții înainte. Nu are nici susținere în relația asta. Relația asta merge pe ceea ce se numește chimie, dar chimia dispare! Vine un moment în care chimia nu mai funcționează. Relația asta nu are fundația să meargă în viitor!”, a comentat Carmen Harra în emisiunea „Online Story”, prezentată de Cornelia Ionescu, potrivit WowBiz

Carmen Harra, previziuni despre soarta Elenei Udrea, după ce a fost condamnată la 6 ani de închisoare: „Intră într-un an karmic. Nu mai are loc de întors”

„Fiecare scandal creează o ruptură”

Mai mult, fiecare scandal în care este implicată Bianca se va reflecta asupra relațiilor ei, spune clarvăzătoarea.

„Fiecare scandal creează o ruptură undeva și încet, încet, se tot rupe conexiunea și, când încerci s-o lipești, pare că ai realizat ceva, dar, în timp, aceste nenumărate certuri duc la o ruptură totală.(...) Ea ar trebui să facă exact ce ar trebui să facă și în cazul precedent, când vorbeam despre Anamaria. Dacă nu învățăm de ce am divorțat, de ce am rămas cu copil și nu mai sunt cu tatăl copilului, de ce am trecut prin atâtea relații nereușite și nu-mi pun eu întrebarea, și n-am un moment de dialog cu mine, ca să nu repet aceleași lucruri, rezultatul este același și rezultatul este prost, pentru că ne separăm, mai devreme sau mai târziu”, a explicat Carmen Harra în emisiunea „Online Story”.

Carmen Harra o asociază pe Bianca Drăgușanu cu Kim Kardashian

„Fata asta are o nesiguranță incredibilă! Este o femeie atât de frumoasă și spectaculoasă, dar, ca să ajungă unde a ajuns, ea a trecut prin nenumărate transformări. Ea n-a avut niciodată încredere în ea că ea este suficient de bună și de frumoasă să spargă bariera, să fie în oglindă așa cum era ea la început. Asta e valabil și pentru Kim Kardashian și toată familia ei...sunt femei nesigure pe ele. În nesiguranța lor, niciuna dintre ele nu are soț”, a adăugat Carmen Harra.

Carmen Harra desființează noua relație a Anamariei Prodan: „Este un foc de paie”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 17 iun 2022, 07:22 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience