Marian Golea, previziuni astrale pentru Noul An Chinezesc. Ce le așteaptă pe zodii: „Este probabil unul dintre cei mai norocoși”

Data publicării:
Marian Golea, captură video Youtube
Descriere foto: Marian Golea, captură video Youtube

Marian Golea vine cu noi vești pentru perioada care va urma. 

Marian Golea a făcut noi previziuni pentru Anul Nou Chinezesc, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV, unde a anunțat provocările pe care le putem întâmpina în perioada următoare.

„În primul rând, datorită faptului că Anul Nou a început pe 10 februarie, astăzi, ieri și mâine se numesc zilele în care trebuie să te întâlnești cu prietenii, pui bazele cu cine vei pleca la drum. Am intrat în perioada 9, despre care vreau să spun că este total diferită, față de ce am văzut anul trecut. Femeile vor fi la putere, atenție mare, vor avea mult noroc, dacă știu să-l folosească. Oamenii nu fac acțiuni și vor doar să aibă de bine. 

Vor fi cutremure, incendii, accidente aviatice, nu avem ce face. Dacă e de rău, ce vreți să vă spun? Avertizările ar fi ca să nu stați în centrul casei, pentru că vă veți certa. Va fi o ceartă totală în Europa. 

Putem auzi de un cutremur foarte mare în Statele Unite. Lipsește prosperitatea, nu vom avea bani. Resurse vom avea, dar nu știm ce să facem cu ele. Anul acesta pentru România nu este formidabil. Mai apar și trădări. Banii apar spre sfârșitul anilor, dar puțin. Atenție mare la trădări.”, a declarat Marian Golea, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Șobolan
Este probabil unul dintre cei mai norocoși luna asta, dar are o mică problemă, pentru că se poate certa cu lumea. 

Bivol
Trebuie să se uite foarte atent la accidente de metal, mașini, cuțite, e o lună foarte proastă din acest punct de vedere. Norocul e că ține o lună, după care o ia la vale, cel mai bine. 

Tigru
Și el are cea mai mare putere, dar nu-l interesează nimic. Eu nu aș sta lângă ei, sunt foarte pompați.

Iepure
E norocos, o duce formidabil. Nu are nicio stea bună, dar nu-l interesează de nimeni, nu-i atins de nimeni, poate doar puțin de sănătate, în rest e genial.

Dragon
Are două stele proaste, de ceartă. Poate să-și înrăutățească relațiile cu oamenii din jur. 

Șarpe
Pot păți ca Dragonul, dar mai au un coeficient prost, care se datorează stelei jafurilor, care te poate face să pierzi ceva ce-i al tău. 

Cal
Face niște bani luna asta, dar sunt afectați tot anul de o stea a certurilor, în care intră în conflict fără să-și dea seama, mai are și steaua dezastrelor. 

Oaie
Are niște stele geniale, singura problemă este că cei care au procese, ceva din urmă, tot anul vor fi bântuiți de această energie. 

Maimuță
Este afectată de Tigru, care e dușmanul ei, dar o duce binișor. Trebuie să fie atentă pentru că pot apărea anumite accidente, poate să se îmbolnăvească cineva din familie. 

Cocoș
Are steaua 5 a distrugerilor, nu înseamnă neapărat că o să aibă parte de distrugeri. 

Câine
Are steaua dragostei, culturii, luna asta are steaua 5, care nu-l ajută deloc. Stați liniștiți, gura mai mică.


Mistreț
Are steaua 5, ca și câinele, așa că stați liniștiți și voi.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel