Ce etnie are, de fapt, Carmen Tănase. Informația pe care nimeni nu o știa: „Sunt cumva o corcitură”

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Tănase, captură TV
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Tănase, captură TV

Carmen Tănase a vorbit despre originile pe care le are familia sa. 

Carmen Tănase a avut zeci de roluri remarcabile în diferite filme și seriale românești, însă, de departe, unul dintre acestea au urmărit-o toată viața. Este vorba despre „Flăcărica”, din Inimă de Țigan, rol după care celebra actriță este identificată și în ziua de astăzi. Vedeta a interpretat excelent acea nouă ipostază pentru ea, motiv pentru care fanii au fost curioși să afle dacă artista face parte cu adevărat din acea etnie. Așadar, invitată în cadrul emisiunii realizate de Denise Rifai pe Kanal D, Carmen Tănase a dezvăluit care sunt, de fapt, originile sale. 

„Eu am sânge grec. Bunica mea dinspre mamă a venit din Grecia, în România. E născută în Grecia. Bunicul meu e neamț. Mama nu a moștenit deloc. Deci între un grec și o nemțoaică, s-a născut o româncă pură, mama!

Sângele de grecoaică și de neamț s-a transferat la mine. Cred că mai mult decât la bunica mea. Poate de aici. Nu știu dacă am inimă de țigancă. Am o inimă deschisă, am o inimă mare, tumultoasă, furioasă, câteodată, care vine din faptul că sunt cumva o corcitură. Așa cred eu, o maidaneză.

Prietenii mei îmi spun când mă văd așa revoltată și luând atitudine: „Păi tu ești așa pentru că ești grecoaică, că dacă ai fi româncă, n-ai fi așa!” Nu știu dacă e așa sau nu”, a declarat Carmen Tănase în emisiunea moderată de Denise Rifai, potrivit click!.

Te-ar putea interes ași: Cu ce se ocupă Tudor Parhon, fiul lui Carmen Tănase, după ce a renunțat la meseria de regizor: „A terminat definitiv cu regia și teatrul”

Cum se menține Carmen Tănase în formă, la 62 de ani

Nu este un secret pentru nimeni faptul că actrița arată extrem de bine la vârsta de 62 de ani. În acest sens, Carmen Tănase spune că secretul reușitei sale stă în diete. Totuși, odată ce acestea se opresc, încep să se acumuleze și kilogramele în plus, mărturisește vedeta, care crede că stresul este principalul factor ce duce la creșterea greutății.

”Tot timpul am ținut. Am ținut toate dietele posibile. Nu cred că există dietă să nu o fi ținut-o. 'Aiurea în tramvai'. Degeaba. Am ținut și unele care au funcționat, dar după ce s-a terminat dieta, s-au pus la loc kilogramele. E stres mult. Din cauza aceasta. Dacă aș scăpa de stres… Dar cum? Nu prea ai cum să scapi!”, da declarat Carmen Tănase, în exclusivitate pentru VIVA!

Te-ar putea interesa și: „Am fost pe dușmănie cu el”. Carmen Tănase, adevărul despre relația cu Marius Manole: „Eram amândoi pe război”

Vedeta nu are timp să gătească

Chiar dacă obișnuia să gătească și îi place să facă acest lucru, Carmen Tănase mărturisește faptul că nu mai are deloc timp pentru acest gen de activități. În loc să stea la masă în liniște, aceasta preferă să mănânce ceva pe fugă și să se mai ocupe de alte treburi gospodărești.

”Gătesc. Și făceam lucrul acesta, mai ales de când m-am mutat la țară o luasem tare cu gătitul, toată ziua bună ziua, care cum venea, ce își dorea, dar acum nu mai am cum. Nu mai am timp. Deloc. Puținul timp cât stau acasă am de învățat sau, pur și simplu, vreau să stau.

În ultima vreme, cine mă aude s-a săturat, că mănânc doar mozarella cu roșii. Pentru că se mănâncă foarte repede, nu am timp să stau la masă să mănânc. Când mă duc la un restaurant este altceva, dar acasă mănânc mai mult cu capul în frigider. Nu pierd timpul acasă să mănânc. Nu mă așez la masă, consider altceva mult mai important.”, a mai spus Carmen Tănase pentru sursa menționată mai sus. 

VEZI și: Carmen Tănase, clipe de coșmar. Artista a fost la un pas să își piardă locuința într-un incendiu: ,,Eram în panică, nu aveam cum să plec”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel