Cu ce se ocupă Tudor Parhon, fiul lui Carmen Tănase, după ce a renunțat la meseria de regizor: „A terminat definitiv cu regia și teatrul”

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Tănase, captură TV
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Tănase, captură TV

Carmen Tănase a dezvăluit cu ce se ocupă fiul său, după ce a renunțat la meseria de regizor. 

Carmen Tănase este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România.  Puțini sunt cei care știu că fiul lui Carmen Tănase a absolvit Facultatea de Regie din Olanda, clădind ulterior o carieră ca regizor. Acum, Tudor Parhon a renunțat la meseria pentru care s-a pregătit ani întregi și a ales să facă ceea ce îl pasionează cu adevărat.

Cu ce se ocupă Tudor Parhon, fiul lui Carmen Tănase, după ce a renunțat la meseria de regizor

Tudor Parhon a renunța la cariera de regizor pentru pictură. Fiul lui Carmen Tănase câștigă bani frumoși din pasiunea sa, iar mama sa îl susține necondiționat. Potrivit wowbiz.ro, în urmă cu un an, Tudor Parhon s-a bucurat de un succes remarcabil, după ce, în urma expoziției care s-a desfășurat la Biblioteca Nașională, și-a vândul tablourile pe sume care pornesc de la 250 de euro și au ajuns la 500 de euro.

„Pictează, stă mai mult la București, acolo are toate cele necesare pentru pictură, și-a luat materiale noi, iar prin mai, iunie, e indicat să mai facem o expoziție. A terminat definitiv cu regia și teatrul, așa a decis el, merge doar pe partea de pictură.

El are acolo căsuța lui unde stă de ani de zile. Îmi trimite mereu ce lucrează. Nimeni nu l-a învățat, el era talentat', a dezvăluit Carmen Tănase, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Carmen Tănase i-a oferit cea mai bună educație fiului său

În urmă cu ceva timp, Carmen Tănase a vorbit despre fiul său. Actrița a mărturisit că tânărul a avut momente în care refuza să iasă din casă, deoarece devenise dependent de tehnologie. 

„Am căutat să nu-i lipsească nimic. Problema e că a venit peste noi tehnologia și nebunia cu calculatoarele și ajunsesem să-l dau afară din casă, să-i spun „ieși că te pedepsesc'.

Nu prea asculta, era în vraja calculatorului, i-am luat de mic, să fim în rândul lumii, neștiind ce capcană îngrozitoare era. Dar oricum nu am fi scăpat de ea, pentru că toată lumea s-a aliniat. Acum e și mai rău, e groaznic pentru copii. Tudor nu a avut copilăria mea, decât atunci când era mai mic și stăteam pe Popa Nan.

Atunci erau copii pe stradă și încă nu aveau vraja asta așa puternică a computerului. Dar după 11-12 ani, a stat blocat pe calculator. El și citea foarte mult. S-a născut cu cartea în mână. Ajunsesem să-i spun, ca-n bancurile acelea proaste, „te calc în picioare, dacă nu iei o gură de aer'. Avem în casă niște mii de volume. Nu l-a învățat nimeni. Nu am niciun merit în treaba asta. A trecut prin toate etapele posibile', a completat Carmen Tănase.

Citește și: ”Îmi vine să urlu de supărare. ” Adda a ajuns la capătul puterilor, din cauza bolii cu care a fost diagnosticată. Artista a făcut un apel disperat

„Beat rău de tot. Dumnezeu a avut grijă de mine ca eu să nu fac pasul acela”. Dragoș Bucur, la un pas de tragedie, în adolescență

"A murit anul trecut la Iași" Mihai Trăistariu a apelat la ajutorul parapsihologului din cauza mașinii de spălat. Cine i-ar transmite semne din lumea de dincolo

Carmen Tănase, motivul pentru care a divorțat, după numai 3 ani de căsnicie: “Erau discuții și în fața copilului”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel