Mihai Voropchievici, horoscop pentru săptămâna 19 - 25 februarie. Zodia care are parte de reușite pe toate planurile: „Inclusiv financiar”

Data publicării:
Mihai Voropchievici, horoscop pentru săptămâna 19 - 25 februarie, captură video Youtube/ Adevaruri ascunse
Descriere foto: Mihai Voropchievici, horoscop pentru săptămâna 19 - 25 februarie, captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Numerologul Mihai Voropchievici a venit cu horoscopul săptămânii următoare.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel, ce ne așteaptă în săptămâna următoare. 

 

Berbec

„Se anunță furtună. Berbecii sunt bulversați de o situație confuză, sunt furioși, trec la o dispută, au orgoliul rănit și explodează de nervi. Dacă i-a supărat cineva și nu le-a făcut pe plac, apar acele dispute care pot fi urmate de o ruptură violentă. Deci îți rupi niște prietenii.”

Taur

„Are o carte neutră. O săptămână în care trebuie să fiți receptivi, să aveți răbdare cu partenerul. Faceți o deplasare în aventură, simțiți-vă bine, dezvăluiți anumite secrete care sunt individuale, dar e bine să vă cunoașteți reciproc, și veți vedea că situația evoluează lent, dar sigur.”

Gemeni

„Importanța comunicării și schimbului de păreri, idei, profesionale, o scrisoare, un telefon sau o deplasare implică pentru voi satisfacerea orgoliului propriu. Veți fi liberi la comunicare. Bucuria mare este când vă reuniți și cu rudele, iar acolo veți fi lideri.”

Rac

„Veți face o călătorie, un schimb de experiență. Pentru cei singuri la această călătorie poate apărea pasiunea. Înaintați încet, în siguranță, nu forțați mâna norocului, pentru că pentru voi e recomandat să faceți totul lent, pentru a avea succes, reușită. Pentru cei cu afaceri, aveți parte de semnarea unui contract extraordinar de benefic.”

Leu

„E o săptămână în care pasiunea voastră e oscilantă, instabilitate. O întâlnire pasională e bazată pe atracția fizică, iar de aici poți obține raporturi fizice, benefice, iar dorința voastră va fi împlinită la cote superioare, pentru că știi cum vrei și ce vrei.”

Fecioară

„Are cea mai bună carte, care simbolizează reușită totală în tot ce întreprindeți, și bani, și la locul de muncă, și în societate, inclusiv financiar. Au mult deodată.”

Balanță

„Au o săptămână în care încep să viseze. Se întorc în timp, își aduc aminte de cât de bine era când erau tineri, ce aventuri făceau. Va fi nevoie de cineva care să vă zguduie puțin și să vă trezească la realitate, sunteți furați de aripile visurilor. Puteți visa și cu ochii deschiși.”

Scorpion

„E o săptămână în care se demarează anumite acțiuni, la un lucru pe care l-ați analizat, discutat. Veți începe o relație nouă, fie că e de afaceri sau amoroasă.”

Săgetător

„Cineva care i-a promis marea cu sarea l-a abandonat, iar săptămâna asta nu puteți face prea mut pentru voi. Stați cuminți, dar și părăsiți-i pe cei care v-au trădat.”

Capricorn

„Reușită, afirmarea meritelor, clarificarea unei situații, succes în tot ceea ce întreprindeți. În orizont, o mare dragoste pentru cei necăsătoriți. La cei căsătoriți, încep flăcările dragostei.”

Vărsător

„Începutul unei acțiuni bune, noi, o activitate profesională reușită, o realizare. O întâlnire cu o persoană mai în vârstă vă dă încredere.”

Pești

„Sunt nevoiți să facă o alegere. Ezită, au ceva, o îndoială. Prinși de neliniști, au o persoană cu care rivalizează și trebuie să reflecteze înainte de a acționa. E o săptămână amestecată.”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel