Ce crede Mihai Petre despre infidelitate: „E greu, n-ai cum!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Mihai Petre/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Mihai Petre/Instagram

Infidelitatea reprezintă o trădare profundă a încrederii într-o relație și poate avea consecințe devastatoare pentru ambele părți implicate. De aceeași părere este și Mihai Petre. Iată ce a declarat vedeta.

Mihai Petre, în vârstă de 45 de ani, și Elwira, în vârstă de 42 de ani, formează un cuplu din 2001 și sunt căsătoriți de 16 ani. Împreună au două fete, Catinca și Ariana, și au una dintre cele mai admirate căsnicii. Recent, coregraful a discutat despre infidelitate, dezvăluind dacă ar putea trece peste o trădare a partenerului.

Ce crede Mihai Petre despre infidelitate

El a subliniat dificultatea unei asemenea situații, evidențiind complexitatea și provocările pe care le-ar implica. Declarațiile lui Mihai Petre au oferit o perspectivă sinceră asupra fidelității și a valorilor pe care el și soția lui le promovează.

„Cred că la noi funcționează respectul reciproc, faptul că ne ascuțim simțurile unul pentru celălalt, văzul, auzul, absolut totul. Prezența și faptul că ne oferim spațiu atunci când avem nevoie de el. Dar asta vine tot din ascultare și atenție și respect, până la urmă. Cred că asta, da. Eu așa simt.”, a povestit Mihai Petre pentru Unica.ro.

Întrebat dacă ar putea trece peste infidelitate, Mihai Petre a recunoscut că i-ar fi foarte greu. Pentru coregraf, sinceritatea este esențială într-o relație, iar trădarea l-ar face să-și piardă încrederea în partenera sa de viață, lucru pe care îl prețuiește cel mai mult. 

„E greu. N-ai cum. Una din valorile importante, poate cea mai importantă pentru mine, în general în viață, e adevărul, așa că… Nu, nu cred că are sens”, a explicat acesta.

De asemenea, Mihai și Elwira Petre nu au apelat niciodată la terapie de cuplu, deși juratul „Te cunosc de undeva” îi recunoaște beneficiile.

„Nu. N-am vorbit niciodată despre asta, deși cred că e bună în orice situație. Cred că folosește. Mai ales pentru că fiecare cuplu are cu siguranță în viață perioade grele. Adică nu cred că trebuie să mergi doar în situația în care e foarte rău. Cred că face bine în general. Dar nu, noi n-am făcut asta și nici nu ne-am gândit.”, a mai spus Mihai Petre.

Te-ar putea interesa și: Elwira, mesaj emoționant pentru Mihai Petre. Dansatorul împlinește 45 de ani: „Bărbatul vieții mele”

Doliu în familia lui Mihai Petre

Este doliu în familia lui Mihai Petre, după ce socrul său a decedat. Vestea tristă a fost anunțată de soția coregrafului, Elwira, care a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu tatăl ei însoțită de un mesaj scurt și trist. Vedeta a ales o poză din ziua nunții, arătând apropierea și legătura strânsă pe care o avea cu părintele său, subliniind astfel imensa durere resimțită.

„O să-mi fie dor de tine, tata!”, a scris Elwira Petre pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elwira Petre (@elwirapetreofficial)

Numeroase persoane publice și-au exprimat compasiunea și susținerea pentru Elwira în aceste momente dificile. Printre cei care au rezonat cu durerea soției lui Mihai Petre s-a numărat și Dana Rogoz, care a transmis condoleanțe și mesaje de încurajare. Pierderea unui părinte este o experiență profund dureroasă, iar sprijinul comunității și al celor apropiați poate oferi un strop de alinare în aceste clipe grele.

Te-ar putea interesa și: Doliu în familia lui Mihai Petre. Mesajul trist postat de soția sa, Elwira: „O să-mi fie dor de tine”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel