Doliu în familia lui Mihai Petre. Mesajul trist postat de soția sa, Elwira: „O să-mi fie dor de tine”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Petre, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Petre, Instagram

Tatăl Elwirei Petre s-a stins din viață.

Este doliu în familia lui Mihai Petre, după ce socrul acestuia s-a stins din viață. Cea care a dat vestea tristă a fost chiar soția coregrafului, Elwira, care a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu părintele său, dar și un mesaj trist și scurt. Vedeta a scos din arhiva personală o poză din ziua nunții sale, când se poate vedea faptul că cei doi aveau o relație extrem de apropiată, semn că durerea este una extrem de mare. Mai multe persoane publice au rezonat cu momentele grele prin care trece acum soția lui Mihai Petre, printre care s-a numărat și Dana Rogoz.

„O să-mi fie dor de tine, tata”, a scris Elwira Petre pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interesa și: Theo Rose, revoltată după concertul Coldplay: „Mi-a venit să plâng, mi s-a pus nodul în gât. Așa ceva nu am trăit”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elwira Petre (@elwirapetreofficial)

Elwira Petre și-a părăsit de ani de zile țara natală

Pentru cine nu știe, Elwira Petre este de origine din Polonia, părăsindu-și țara natală pentru a-și asculta inima și pentru a clădi familia frumoasă pe care o are astăzi alături de Mihai Petre. Astfel, întâlnirile sale cu părinții au fost din ce în ce mai rare, întrucât cei care i-au dat viață au rămas în țara natală. În trecut, frumoasa dansatoare povestea despre momentul în care l-a întâlnit pe actualul său soț și despre chimia care s-a legat între ei încă de la început.

„Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă. Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București.”, povestea în trecut Elwira Petre.

Te-ar putea interesa și: Răzvan Simion, reacție neașteptată după incidentul de la concertul Coldplay: „Dacă ai ales nișa cu banii tăi, lasă-mă să ascult ce ai promis”

Când și-a dat seama Elwira că vrea să devină dansatoare

Cât despre pasiunea sa pentru dans, Elwira povestea în trecut faptul că și-a dat seama că îi place acest lucru încă de la o vârstă fragedă. Astfel, se par că părinții acesteia au susținut-o la orice pas și au făcut orice pentru ca visul său să devină realitate, lucru care s-a și întâmplat.

„Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo”, a mai povestit aceasta în urmă cu mult timp.

Citește și: Bogdan de la Ploiești nu s-a mai abținut după scandalul de la concertul Coldplay: „Singurii care au vină sunt organizatorii”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel