Ce cadou i-a oferit Anamaria Prodan lui Bebeto, de ziua sa: „Îi dau băiatului meu și viața mea”

Data publicării:

Anamaria Prodan i-a organizat fiului ei o petrecere surpriză, cu ocazia aniversării vârstei de 14 ani.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au sărbători recent fiul cel mic, pe Bebeto, care a împlinit vârsta de 14 ani. Celebra impresară a fost cea care i-a organizat băiatului o petrecere surpriză, unde i-au fost alături acestuia cei mai buni prieteni. Vedeta le-a comandat pizza, sucuri și șampanie, totul, doar ca să-i facă pe plac fiului său. Acum, aceasta de abia așteaptă să-i facă buletinul lui Bebeto, pe care îl iubește mai mult decât orice, după cum declara Anamaria Prodan în repetate rânduri.

„Nu bănuia nimic. A fost o surpriză. Eu m-am ocupat de tot. Zilele astea o să-i fac buletinul”, a declarat Ana Maria pentru playtech.ro.

Ce cadou i-a făcut Anamaria Prodan lui Bebeto

Mai mult, impresara i-a făcut un cadou pe măsură fiului ei, o sumă uriașă de bani. Anamaria Prodan spune că acesta a depășit pragul vârstei la care să mai poată primi cadouri, motiv pentru care banii sunt cea mai bună soluție. Potrivit sursei citate, vedeta i-ar fi oferit lui Bebeto suma de 2.000 de euro, pe care să-i cheltuiască cum își dorește el.

„I-am dat bani. Acum e mare. Nu mai merg cadourile. E bărbat. Banii-s sfinți la cadou. Așa merge și își ia el ce vrea. Sau își comandă ceea ce-și dorește. Îi dau băiatului meu și viața mea. Pentru copiii mei trăiesc.”

Anamaria Prodan, primele declarații despre presupusul iubit: „Nu mă confundați! Eu sunt Anamaria Prodan. Unica”

 

Impresara are doar cuvinte de laudă la adresa fiului său

Chiar dacă este în continuare într-un amplu proces de divorț, Anamaria Prodan se află într-o perioadă foarte bună a viații ei, când îi are alături necondiționat pe cei trei copii.

„A început școala din august. Bebeto este cel mai bun copil care există pe pământ. Învață, vrea să ajungă cineva. E atât de inteligent. Liniștit. Muncitor. Ambițios . Este fascinant să-l vezi și să stai în preajma lui. Suntem suflete pereche noi. Ne iubim fără limită. Noi toți. Rebecca, Sarah, Bebeto, formăm un tot”, a adăugat impresara.

Anamaria Prodan i-a făcut cunoștință lui Bebeto cu Ibrahim Ashary. Cum s-a fotografiat impresara alături de fiul și presupusul iubit

 

Anamaria Prodan: „Sunt foarte bine pe plan sentimental”

De asemenea, se pare că lucrurile îi merg bine impresarei și pe plan sentimental. Recent, Anamaria Prodan declara faptul că este foarte împlinită și din acest punct de vedere și că se află în cea mai bună perioadă a ei. Chiar dacă toată lumea a crezut la un moment dat faptul că între aceasta și între un medic estetician din Dubai, cu care vedeta s-a fotografiat constant pe Instagram,  este vorba despre o legătură amoroasă, aceasta a spulberat toate zvonurile, ținând în continuarea acest mister.

"Așa mă și simt: mai bine ca niciodată! Sunt foarte bine pe plan sentimental. Cred că viața asta de multe ori te îngenunchează să vadă cât ești de puternic, iar eu sunt un om chiar foarte puternic. Tocmai pentru asta îi mulțumesc lui Dumnezeu că a luat ce nu era bun în viața mea și va aduce ceva nou.", a declarat Anamaria Prodan, potrivit viva

Anamaria Prodan, un nou atac dur la adresa lui Gigi Becali. Ce susține impresara: ''Nu știu dacă știe''



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel