Anamaria Prodan, un nou atac dur la adresa lui Gigi Becali. Ce susține impresara: ''Nu știu dacă știe''

Data publicării:
Anamaria Prodan și Gigi Becali, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Anamaria Prodan și Gigi Becali, sursa instagram/ colaj foto

Anamaria Prodan este din nou în conflict cu Gigi Becali. Impresara l-a atacat dur pe patronul FCSB.

Anamaria Prodan și Gigi Becali sunt la cuțite de ceva vreme și se pare că neînțelegerile dintre ei continuă.  De data aceasta, impresaraa răbufnit, după ce patronul FCSB a anunțat că toți se vor rupe de înțelegerile cu vedeta. Anamaria Prodan susține că  încă are contracte cu jucători de la FCSB.

 Anamaria Prodan și Gigi Becali, din nou în conflict

Totul ar fi pornit după ce  Anamaria Prodan a ratata transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma. Se pare că jucătorul nu și-a mai dorit să colaboreze cu impresara, motiv pentru care a semnat cu firma verilor Becali. Cu toate astea, Anamaria Pordan susține că âncă are contracte cu unii dintre jucătorii de la FCSB, însă nu mai vrea să vorbească în presă despre acest aspect. 

‘’Am încă sub contract cinci sau șase jucători de la FCSB. Nu știu dacă Gigi Becali știe, fiindcă încerc să-mi protejez jucătorii cât mai bine. Nici nu mă interesează. Am decis că nu mai trebuie să știe toată lumea despre contractele mele. Nu mai vreau să vorbesc în presă despre transferurile și proiectele mele, fiindcă ceilalți încearcă să-ți pună bețe în roate. Ba chiar să-ți ucidă proiectele. Ce fac sau pe cine duc, unde duc, rămâne doar pentru mine!

Nu mă mai cert cu unul sau cu altul. Nu mă mai cert nici cu Gigi Becali! În fapt, nici nu mă interesează cine e Gigi Becali! Eu nu vreau să mai cunosc pe nimeni din branșa asta și încerc să-mi fac cât mai bine treaba ca impresar. În branșa asta, dacă faci publice ideile tale, riști să trezești invidii care pot duce la lucrurile foarte urâte. Sunt unii care te-ar omorî pentru ideile tale’’, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

Gigi Becali, AMENDAT după ce a discriminat-o pe Anamaria Prodan

Anamaria Prodan s-a simțit discriminată atunci când omul de afaceri a susținut că nu face afaceri cu femeile, motiv pentru care a fost aspru sancționat de CNCD. 


„Eu nu am vorbit în viața mea cu femei, eu nu discut cu femeile. Eu afaceri nu fac dacă ești femeie”, a spus Gigi Becali în urmă cu ceva timp.


Anamaria Prodan a postat pe pagina ei de Instagram hotărârea care îl amendează pe Gigi Becali pentru afirmațiile sale, iar vedeta i-a transmis acestuia și un mesaj usturător. Sexy-impresara susținea că Gigi Becali crează o atmosferă toxiză, de scandal și spune ea că ar merita să fie ignorat de oameni. 


„Există legi (pentru cazurile în care bunul simț nu e o calitate nativă a persoanei în cauză) care vorbesc despre cum ar trebui să ne purtăm unii cu alții, în acestă societate în care trăim cu toții – cu respect, cu profesionalism, respectând demnitatea fiecăruia dintre semenii noștri. Tot așa ne învață și: biserica, mămica în primii 7 ani de viață, școala, legea, statul. Pe unii din noi… pentru ceilalți, cei care ne fac tuturor viața mai roz în societatea românească, există Gigi Becali, cel pe care nu îl interesează “tîmpeniile” celor de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

El discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă… Am totuși o întrebare: ce ar trebui făcut când omul ne oferă, la aproape fiecare apariție publică a sa, atmosfera toxică a scandalului ieftin și al jignirilor și umilințelor pe bandă rulantă? Cam ce ar (mai) trebui să facă, ca să ne hotărâm în sfârșit (ca societate) să-i întoarcem spatele și să-i oferim anonimitatea pe care o merită”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram. 

Anamaria Prodan le-a mulțumit celor de la CNCD și spunea că acesta este doar începutul. 

„Deocamdată vedeți doar atât…urmează și restul, mai încolo. Atât vreau să zic: jos pălăria față de cei de la CNCD, hotărârea asta este o lecție rară și foarte, foarte frumoasă de bun-simț. Vă promit”, a mai spus vedeta.  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel