Ce bea Florentina Opriș în fiecare dimineață: „Se face foarte simplu”. Trucul prezentatoarei prin care poți adormi instantaneu / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Florentina Opriș a dezvăluit cum reușește mereu să aibă parte de un somn liniștitor, dar și ce băutură obișnuiește să consume zilnic.

Florentina Opriș are un adevărat ritual dimineața, pe care îl respectă cu sfințenie de ani de zile. Din regulile de la care nu se abate vedeta face însă parte și prepararea sucului de cătină, pe care aceasta îl face mereu proaspăt, în ziua în care urmează să-l consume. A învățat rețeta specială de la Maica Stareță de la Mănăstirea Hurez, ne spune ea, care ne dezvăluie și secretul acestei băuturi prețioase pentru sănătate.

„Am un lucru pe care l-am învățat de la Maica Stareță de la Mănăstirea Hurez, se poate face foarte simplu. Dimineața, se bea o băutură foarte interesantă: apă caldă, cu suc de cătină și miere. Suc de cătină pe care toată lumea poate să-l facă, eu nu-l fac oricum, ci îl dau la blender, îl strecor, îl fac atunci. E un lucru la care țin foarte mult.”, a declarat Florentina Opriș, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News. 

Citește și: Cum și-a descoperit Florentina Opriș pasiunea pentru sport: „Mama ne-a insuflat această dorință. E foarte riguroasă cu tot ce face” / VIDEO

Truc pentru un somn cât mai liniștitor

Faptul că avem extrem de multe griji pe cap și gânduri, ne poate împiedica uneori de la a avea parte de o noapte cât mai liniștitoare și ne poate face să adormim destul de greu. Partea cea mai bună este că Florentina Opriș are un secret prin care creierul se relaxează imediat și care duce la alungarea tuturor gândurile ce ne împiedică de la a adormi cât mai repede. 

„Și somnul e foarte important pentru un sistem imunitar puternic. În momentul în care te odihnești, organismul se reface. Dacă nu poți să faci acest lucru, eu am truc pe care vi-l spun. Mă pun în pat, după ce îmi spun rugăciunea, pentru că în fiecare seară am acest ritual, și este o respirație de timp 4,7,8. Adică inspiri 4 timpi, mențin 7 și apoi expir 8. Fac asta de vreo 4 ori, în felul acesta se liniștește organismul, este un lucru extraordinar să reușești să-ți eliberezi mintea și să-ți odihnești corpul. În momentul în care faci această respirație pe timpi, îți liniștești mintea, mintea nu mai gândește în altă direcție, respirația te ajută să-ți normalizezi pulsul și să-ți liniștești foarte tare organismului.”, a continuat aceasta.

VEZI și: „M-a marcat foarte tare”. Cum a fost suprinsă Florentina Opriș de regretatul soț, de Crăciun: „Cel mai important cadou” / VIDEO

Formula magică, extrem de eficientă pentru un somn calitativ

Respirația alungă toate gândurile din minte, spune Florentina Opriș, care dezvăluie că această formulă magică a funcționat încă din copilărie, când era prezentă în anumite jocuri de la vremea aceea.

„Când eu eram copil, cu toții spuneam „Numără până la 10 și supărarea îți trece”. În momentul în care numeri, îți reglezi respirația și îi alungi lucrurile din minte, iar respirația aceasta 4, 7, 8 funcționează eficient, cel puțin la mine.”, ne mai spune ea. 

Citește și: Obiceiul care o ajută pe Florentina Opriș să se mențină în formă: „Fac asta de când sunt copil” / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel