Ce avere are viitorul soț al Simonei Halep. Afacerile lui Toni Iuruc nu merg prea bine

Data publicării:
Simona Halep, instagram
Descriere foto: Simona Halep, instagram

Simona Halep urmează să își întemeieze o familie cu omul de afaceri Toni Iuruc. Celebra tenismenă este una dintre cele mai bogate femei din România.

Toni Iuruc deține câteva afaceri de familie, printre care, principala, ar fi în domeniul imobiliarelor. Potrivit Wowbiz, viitorul soț al Simonei Halep deține și administrează mai multe proprietăți împreună cu mama sa, pe care le închiriază. Cei doi au o importantă companie de profil, cu sediul în Băneasa, acolo unde viitoarea soacră a Simonei a ridicat un bloc. 

Simona Halep și Toni Iuruc NU s-au căsătorit. Tatăl sportivei a spus adevărul: "Nu a fost nicio cununie"


Principalul obiect de activitate alfirmei lui Toni Iuruc presupune ”închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate”. 

Deși ar fi de așteptat ca o asemenea afacere să-i umple conturile, datele de la Ministerul Finanțelor arată contrariul. 
De exemplu, în 2020,compania a înregistrat o cifră de afaceri de 914.396 lei și un profit net de 135.182 lei. 

La capitolul datorii, omul de afaceri stă mult mai prost. Potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor, în 2020 firma înregistra datorii de 2,36 milioane lei, iar la momentul bilanțului, mai avea în cont doar 6.699lei.

 

Ce avere are Simona Halep


Cel mai probabil, Simona Halep va fi cea care va aduce cei mai mulți bani în casă. Celebra tenismenă are cele mai mari câștiguri din istoria sportului românesc: 37,5 milioane dolari.

De asemenea, sportiva a și investit în câteva afaceri. Deține câteva proiecte imobiliare și are bani investiți și în sectorul imobiliar. 

 

Sportiva își dorește să devină mamă

 

Simona Halep a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a făcut anunțul mult așteptat despre sarcină. Tenismena a dezvăluit când intenționează ca ea și Toni Iuruc să devină părinți pentru prima dată. Ei bine, Simona Halep a mărturisit că își dorește ca în această perioadă să se focuseze pe carieră și când toate obiectivele ei pe plan sportiv vor fi realizate va aduce pe lume și primul copil. Constănțeanca a declarat în repetate rânduri faptul că își dorește o familie mare și că vede această posibilitate mai ales de când și-a întâlnit iubirea vieții sale, pe Toni Iuruc.

„Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan legat de nuntă. Îmi doresc copil, așa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil. Am avut o perioadă de recuperare de 3-4 săptămâni, în care zilnic am făcut 4-5 ore de exerciții și am primit tratament. Încă mi-este greu, mi-am pierdut ritmul, timing-ul față de minge, dar sunt sigură că în câteva săptămâni o să ajung la un nivel mult mai ridicat. Cel mai frumos și mai plăcut sentiment e că nu am dureri, mă simt foarte bine și în ultimele 5 zile am putut juca în fiecare zi tenis la intensitate maximă”, a declarat Simona Halep, potrivit TVR.

 

Cum a cerut-o Toni Iuruc în căsătorie

 

Recent, Toni Iuruc a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe Simona Halep. La scurt timp, aceasta le-a arătat fanilor superbul inel . Toată numai un zâmbet, Simona Halep  a povestit că s-ar fi așteptat ca cererea în căsătorie să fie una mai banală, însă a fost plăcut surprinsă să vadă că lucrurile nu au stat chiar așa și totul a fost extrem de emoționant.

”E foarte frumos inelul de logodnă și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea.”, a povestit Simona Halep.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel