Simona Halep și Toni Iuruc NU s-au căsătorit. Tatăl sportivei a spus adevărul: "Nu a fost nicio cununie"

Data publicării:
Simona Halep, instagram
Descriere foto: Simona Halep, instagram

Simona Halep și Toni Iuruc nu s-ar fi căsătorit civil, așa cum s-a scris inițial. Tatăl sportivei a dezvăluit motivul petrecerii pe care cei doi au dat-o la Izvorani.

Simona Halep este o femeie împlinită. Sportiva a fost cerută în căsătorie de iubitul ei milionar și este extrem de fericită lângă acesta. Recent, cei doi au organizat o mare petrecere cu fast, la care au luat parte toți cei dragi ai sportivei și ai afaceristului, motiv pentru care toată lumea a crezut că cei doi s-au căsătorit. 

După toate informațiile apărute în presă legate de căsătoria dintre Simona Halep și iubitul său, tatăl sportivei a decis să dezvăluie motivul pentru care a fost organizată petrecerea. Potrivit acestuia, fiica sa și viitorul ginere au organizat, în vila lor din Izvorani, o petrecere care ține de tradiția machedonească. Evenimentul reprezintă un moment de rămas-bun al viitorilor soți de la părinți, înainte de căsătorie.

„Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă”, a clarificat Stere Halep pentru Click!

Tatăl tenismenei a mărturisit că nu știe când va avea loc nunta și că aceată veste  va fi o surpriză și pentru el și soția sa. De asemenea, bărbatul a precizat că în acest moment Simona se recuperează după accidentarea la picior  și că își dorește nepoți.

”Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea. În rest, Simona este bine, urmează în continuare tratamentul la picior, se reface ușor, ușor. Bineînțeles că ne dorim și nepoței”, a mai declarat Stere Halep pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel