Ce ar schimba Andreea Tonciu la viața ei: „Executam tot ce mi se spunea, chiar dacă nu era bine”

Data publicării:
andreea tonciu foto:youtube/un podcast misto by bursucu
Descriere foto: andreea tonciu foto:youtube/un podcast misto by bursucu

Andreea Tonciu a spus ce și-ar dori să schimbe în viața ei, ceea ce a urmat-o de-a lungul anilor și de care nu s-a putut dezlipi.

În cadrul unui podcast recent, moderat de Bursucu', Andreea Tonciu a împărtășit o perspectivă sinceră asupra modului în care și-ar dori să-și schimbe viața, în special în ceea ce privește încrederea în oameni și modul în care s-a raportat la ce înseamnă o autoritate în trecut.

Te-ar putea interesa și: Cum ar arăta bărbatul ideal pentru Carmen Tănase: „Fără această condiție, nu există. S-a terminat”

„Imediat pun botul, pe românește”

Andreea Tonciu, la aproape 38 de ani, se consideră prea naivă. Ea admite că, în trecut, a avut tendința să creadă în oameni și să pună prea multă încredere în alții, chiar și atunci când nu era justificat. Cu toate acestea, ea remarcă că a început să devină mai sceptică odată cu trecerea timpului, deși încă îi ia timp să-și dea seama de intențiile ascunse ale oamenilor.

„Să nu mai fiu atât de naivă”, a zis Andreea Tonciu.

„Crezi în oameni?”, întreabă Bursucu'.

„Aoleu, da. Imediat pun botul, pe românește. După atâția ani, la aproape 38 de ani”, spune Andreea Tonciu.

„La 20 de ani executam tot ce mi se spunea, chiar dacă nu era bine”

Un aspect important pe care Andreea dorește să-l schimbe în viața ei este tendința de a executa orice i se spune, chiar dacă nu este corect sau în interesul ei. Ea recunoaște că, în trecut, în lumea televiziunii, a urmat instrucțiunile fără a-și pune întrebări, chiar dacă aceasta nu era cea mai bună decizie pentru ea.

„Mă prind dacă este vrăjeală, dar nu mă prind de oamenii perverși și oamenii răi. Trebuie să îmi ia mult timp ca să mă prind.

La 20 de ani executam tot ce mi se spunea, chiar dacă nu era bine, executam. Mă refer acum în lumea televiziunii”, a spus Andreea Tonciu, în cadrul podcastului moderat de Bursucu'.

Te-ar putea interesa și: Dani Oțil, mesaj pentru studenți: „Nu te învață nimeni la o școală. Meseria asta poate fi antrenată acasă”

Te-ar putea interesa și: Iustin Petrescu, declarații după despărțirea de Marilu: „Nu mă deranjează să o iau de la zero. Trebuie să țin doliu pentru relație. S-a oprit tot”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Ana-Maria Bugiu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel