Iustin Petrescu, declarații după despărțirea de Marilu: „Nu mă deranjează să o iau de la zero. Trebuie să țin doliu pentru relație. S-a oprit tot”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: TikTok/ionuț.bw. Captură video: YouTube/Marilu
Descriere foto: Captură video: TikTok/ionuț.bw. Captură video: YouTube/Marilu

Într-un moment sincer, Iustin Petrescu, fostul iubit al lui Marilu, a ținut un live pe contul său de Instagram, unde a împărtășit gânduri și emoții despre relația lor și experiențele personale prin care a trecut.

Iustin Petrescu, fostul iubit al lui Marilu, a vorbit într-un live de pe contul lui de Instagram, despre relația pe care a avut-o cu Marilu, în timp ce se afla într-o călătorie în care îmbină partea profesională cu cea personală, susținând că în acest loc se poate gândi la învățăturile trase din ultima perioadă.

Te-ar putea interesa și: Marilu, declarație uimitoare după despărțire: „Casa a fost dintotdeauna a mea, luată cu banii mei. Nu a existat niciun partaj”

„S-au încălecat cele două povești”

În cadrul live-ului, Iustin Petrescu a vorbit despre faptul că s-au îmbinat două povești într-una singură, în urma valului de pe rețelele sociale - cea a relației cu Marilu și cea a luptei cu problemele legate de fertilitate și FIV (fertilizare in vitro). El a subliniat importanța conștientizării și a sprijinului pentru cuplurile care se confruntă cu aceste provocări, subliniind că este necesar să existe o mai mare atenție și sensibilizare în direcția FIV.

„S-au încălecat cele două povești. Aia a FIV-ului, la care trebuie să existe un awareness mai mare și aia a relației, care este o altă mâncare de pește. Trebuie să ne concentrăm pe treaba asta cu FIV-ul, pentru că sunt foarte mulți oameni care trec prin chestia asta. Asta e problema cea mai apăsătoare. Aia cauzează traume. Nu că ne-am despărțit, Lumea se desparte tot timpul. Asta este. Dragostea trebuie să fie pe ambele părți, dacă scârțâie într-o parte, te duci la terapie, nu merge cu terapie sau nu vrea la terapie, asta este”, a spus Iustin Petrescu în live-ul de pe contul lui pe Instagram.

„Trebuie să țin doliu pentru o relație în care am încercat să facem o familie din dragoste”

De asemenea, Iustin Petrescu a vorbit despre faptul că are nevoie de timp pentru a trece peste această experiență, pentru că l-a impactat foarte mult, investiind timp, energie și iubire în relația sa cu Marilu. El a încurajat empatia și înțelegerea, solicitându-le celor interesați, de pe live-ul său, să nu judece în aceste situații sensibile.

„Trebuie să țin doliu pentru o relație în care am încercat să facem o familie din dragoste. Nu ne-am despărțit de mai multe ori. A fost o dată și bine. Lăsați, mă, fata în pace. Lăsați băiatul (n.r. pe el) în pace. Vă interesează de averi. Depresia asta, șocurile astea sunt de la faptul că am pierdut un copil. Putea să fie o viață. Am pierdut. S-a oprit tot, de a avea o familie, de a avea totul. Ăsta este șocul.

Nimeni nu este de vină, pentru că este o situație dificilă. Ce contează cel mai mult este cum trecem peste și cum devenim persoane mai bune în acest proces. Și nu ne pierdem”, a spus Iustin în live-ul de pe contul lui pe Instagram.

În timp ce vorbea despre călătoria sa actuală, Iustin a evidențiat importanța explorării interioare și a găsirii rezolvărilor personale în fața dificultăților. El a împărtășit speranța că această aventură îl va ajuta să privească lucrurile dintr-o perspectivă diferită și să-și aplice învățăturile în viața de zi cu zi.

„Este aventură. Un loc în care să privești problemele din exterior și să aplici rezolvările pe care le-ai găsit sau speri că le-ai găsit”, a spus Iustin în live-ul de pe contul lui pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Marilu, despre zvonurile cu strategia de marketing: „Am monetizarea oprită pe Youtube de peste 2 ani. Mi se pare deplasat”

„Nu mă deranjează să o iau de la zero. De la o vârstă încolo nici nu mai ai ce face cu banii”

Pe lângă aceste aspecte, Iustin Petrescu a vorbit și despre importanța poveștilor de viață și a moștenirii sufletești. El a subliniat că bogăția cu adevărat valoroasă constă în experiențele și amintirile pe care le împărtășim cu cei dragi și că nu banii definesc adevărata noastră bogăție.

„Și nu mă deranjează să o iau de la zero, pentru că toată viața mea am schimbat cariere, am schimbat lucruri, ca să găsesc ce îmi place, ca să mă împlinesc ca ființă. Vreau ca atunci când sunt la bătrânețe lângă persoana pe care o iubesc și crapă unul dintre noi primul, să am ce povești frumoase să spun.

Că la bătrânețe și ce lăsăm noi moștenire, averile rămân copiilor și strănepoților. Restul de lucruri sufletești, pe alea le ducem cu noi până în mormânt și ele contează cu adevărat. 

De la o vârstă încolo nici nu mai ai ce face cu banii. Că de călătorit nu mai ai cum să călătorești, de cumpărat, nu mai ai nevoie de nimic”, a spus Iustin Petrescu în live-ul de pe contul lui pe Instagram.

„Aveam un blocaj imens. Acest live mă ajută să trec peste blocaj. Este super nice că sunteți aici, și pentru mine și pentru voi. Vă pup și vă iubesc”, a spus Iustin Petrescu în live-ul de pe contul lui pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Ana-Maria Bugiu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel