Cum ar arăta bărbatul ideal pentru Carmen Tănase: „Fără această condiție, nu există. S-a terminat”

Data publicării:
Carmen Tănase foto: Un podcast mișto by Bursucu/YouTube
Descriere foto: Carmen Tănase foto: Un podcast mișto by Bursucu/YouTube

Carmen Tănase a vorbit, în cadrul podcastului moderat de Bursucu', despre cum ar putea arăta bărbatul ideal în viziunea marii artiste.

Carmen Tănase a dezvăluit publicului o imagine a bărbatului ideal pentru ea, în cadrul podcastului moderat de Bursucu'.

Unul dintre primele aspecte pe care Carmen Tănase le subliniază este similitudinea cu tatăl ei. Acest lucru sugerează că bărbatul ideal ar trebui să aibă anumite calități care i-au fost dragi și inspiraționale în figura paternă. 

„Ar trebui să fie ca tata. Și nu prea mai există. Nu neapărat frumos, că nu trebuie să fie acum Adonis. Dar trebuie să aibă ceva”, a spus Carmen Tănase, în cadrul podcastului moderat de Bursucu'.

Te-ar putea interesa și: Maria Obretin și-a dorit să fie studentă în clasa doamnei Sanda Manu: „Eu am avut un plan. Nu mă întrebați de ce”

„Să nu fie căzut din lună ca să nu știe pe ce lume e”

Un atribut esențial pe care Carmen Tănase îl caută este inteligența. Pentru Carmen Tănase, inteligența înseamnă mai mult decât simpla capacitate de a citi cărți; este vorba despre a fi conectat la realitate și la lumea din jur, să aibă o minte ageră și să fie capabil să discute despre orice subiect.

„Trebuie să fie deștept?”, a întrebat Bursucu'.

„Neapărat”, a rostit Carmen Tănase.

„Ce înseamnă să fie deștept pentru tine? Să fi citit foarte multe cărți sau să poți vorbi cu el despre absolut orice?”, a întrebat Bursucu'.

„Să poată comuncia despre absolut orice, să fie informat, să nu fie căzut din lună ca să nu știe pe ce lume e”, a mai spus Carmen Tănase.

Te-ar putea interesa și: Dani Oțil, mesaj pentru studenți: „Nu te învață nimeni la o școală. Meseria asta poate fi antrenată acasă”

Pe lângă inteligență, umorul este o caracteristică crucială pentru Carmen Tănase. Ea crede că un partener trebuie să aibă capacitatea de a râde și de a aduce bucurie în viața sa. Absența umorului poate fi un impediment major într-o relație, chiar și în cazul unui partener extrem de deștept sau talentat.

„Să aibă umor. Dacă nu are umor, s-a terminat. Poate să fie deșteptul deșteptului. Am văzut și bărbați extraordinar de deștepți care n-aveau pic de umor și e nenorocire”, a spus Carmen Tănase.

Un alt aspect important pentru Carmen Tănase este iubirea pentru animale. 

„Să se pună la mintea mea, să iubească animalele, absolut. Fără această condiție, nu există”, a spus Carmen Tănase.

Te-ar putea interesa și: Carmen Tănase a renunțat la visul american: „S-a terminat pentru mine. Gata. Nu mă mai duc”

În ceea ce privește romantismul, Carmen Tănase nu consideră că este esențial să fie prezent în exces. Ea preferă o abordare echilibrată, în care romantismul să fie dozat corespunzător. Gesturile romantice să fie autentice și să vină din inimă, fără a fi forțate sau exagerate.

„Să fie romantic?”, a întrebat Bursucu'.

„Nu neapărat, adică să nu fie sirop pe acolo, că nu îmi place chestia asta, dar să dozeze cât trebuie. E, e greu, lasă”, a spus Carmen Tănase.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Ana-Maria Bugiu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel