Ce a făcut Filip Munteanu cu primii săi bani câștigați. Este cel mai tânăr actor din „Clanul” / video

Data publicării:
Filip Munteanu, la Interviurile Spectacola și DC News
EXCLUSIV
Descriere foto: Filip Munteanu, la Interviurile Spectacola și DC News

Filip Munteanu ne-a dezvăluit mai multe informații cu privire la experiența sa în actorie. 

Filip Munteanu este cel mai tânăr actor din Clanul, care și-a început cariera la o vârstă foarte fragedă și care a venit în platoul Spectacola cu povești fascinante de pe platourile de filmare și din culisele serialului fenomen de pe Pro TV. Astfel, faptul că și-a câștigat primii bani înainte de a trece măcar pragul adolescenței îl face pe acesta să se simtă cu adevărat „special”, după cum ne spune chiar el. De asemenea, Filip Munteanu ne-a mai dezvăluit și ce și-a cumpărat din primii lui bani strânși.

„E un sentiment foarte plăcut că sunt mai independent, mai special față de alți copii. Prima dată cred că i-am luat un cadou fratelui meu, un parfum, după care mi-am văzut de treaba mea. Eu am un frate mai mare, îl cheamă David, este clasa a opta acum și este mai greu să te joci cu el. El este pe sport, baschet intensiv.”, a declarat Filip Munteanu în cadrul emisiunii Interviurile Spectacola.

Citește și: Sfaturile primite de Filip Munteanu de la George Mihăiță, pentru interpretarea personajului din Clanul: „Înainte de fiecare zi de filmare...” / video

Filip Munteanu, planuri pentru viitor

Chiar dacă proiectul de succes de pe Pro TV s-a încheiat, Filip Munteanu continuă să facă pași siguri în cariera de actor, întrucât rolurile sale încep să fie din ce în ce mai numeroase. Astfel, tânărul actor ne dezvăluie faptul că din luna iunie va putea fi urmărit în cinematografele din toată țara în pielea unui personaj principal. 

„Îmi propun să joc în cât mai multe filme și seriale, și la teatru, dacă ar fi posibil. O să fie acum un film nou, apare în iunie, „Noaptea lui Vlad”, sunt personaj principal, numele meu este Vlad și întâlnesc niște domnitori. Filmul se poate urmări la cinema, de la 6 iunie.”, ne-a mai spus actorul.

VEZI și: Reacțiile actorilor din „Clanul” după finalul serialului. Denis Hanganu: „Îmi e foarte greu să găsesc cuvintele potrivite pentru a exprima ce simt”

Ce alege: filmul sau teatru?

Chiar dacă a fost cunoscut de publicul larg prin intermediul filmului, Filip Munteanu este activ, în paralele, și pe scena teatrului. Acesta ne-a dezvăluit care sunt principalele diferențe dintre cele două, dar și care îl atrage mai mult. 

„Parcă filmul m-a atras cel mai mult, la teatru e live, nu ai nicio dublă, nu ai cum să repeți. Am mai multe emoții la teatru, sunt mulți oameni, este live, iar dacă uiți o replică, nu poți repeta. Trebuie să-ți revii cu replicile, să le știi până să le visezi. Da (n.r. e copleșitor la teatru când auzi aplauze), dar și la film, când auzi „S-a terminat ziua de filmare”, e mișto, aplaudă lumea, batem palma toți. 

Era să plâng (n.r. la finalul filmărilor pentru „Clanul”), mama a plâns, aproape toți plângeau în afară de bărbați, care sunt bărbați. Am avut o bucurie în mine că am terminat, dar și o tristețe pentru că s-au dus zilele de pe set, dar sunt sigur că ne vom întâlni.”, a continuat el.

Citeșteși: Cum reușește Silviu Mircescu să își împartă timpul între actorie și familie: „La 6 sunt în picioare” / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel