Ce a determinat-o pe Nadine să renunțe la alcool: “Eu fumez și beau de la 14 ani. Nu m-a oprit nimeni”. Artista, dezvăluiri tulburătoare

Data publicării:
Sursa foto: Nadine, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Nadine, Instagram

Nadine și-a deschis sufletul și a vorbit despre una dintre cele mai întunecate perioade din viața sa.

Nadine a intrat în atenția publicului de la o vârstă destul de fragedă și s-a bucurat de foarte multă atenție din partea admiratorilor săi la vremea respectivă. Acest lucru nu s-a lăsat însă fără urmări, spune artista. Viața publică nu aduce cu ea doar beneficii, ci presupune și foarte multe sacrificii, lucruri și trenduri pe care trebuie să ți le asumi, odată ce ai pășit în această lume. Cu toate acestea, Nadine spune că sacrificiile erau mult prea mari, motiv pentru care a știut să se retragă la timp din atenția publicului și să se focuseze pe viața de familie. 

“Eu am debutat de tânără. Pe mine nu m-a ghidat nimeni, din păcate, nu am avut un adult în spate să mă ajute să fac diferența dintre bine și rău. Toate acele oportunități și toată atenția m-au transformat în ceva foarte urât. Am ales să plec pentru că deveneam un om cum nu mi-aș fi dorit să fiu. Deveneam un personaj.

A fost coșmarul meu, să devin personajul pe care îl vedeam la colegii de breaslă. Râsul într-un fel, mersul într-un fel, nenatural. Toate ideile, doar ca să dea bine, era în disonanță cu naturalețea fiecăruia.

Eu începeam să pun pe mine comportamente care dau bine, haine care nu îmi plac, dar dau bine. Îmi băgam cuvinte în gură doar ca să impresionez. Mă îndepărtam de mine. De aceea unii se refugiază în alcool, de aceea nu le țin căsniciile. Mie nu mi-ar fi ținut căsnicia dacă eram Nadine de la televizor.”, a declarat Nadine, pentru Fanatik.

Citește și: Nadine: „Nu am văzut nici un om fără dinți în gură, în Franța”. Ce spune vedeta despre România, țara natală

Nadine, despre dependența de alcool

Nadine nu s-a ascuns nici de la a povesti publicului larg despre dependențele cu care s-a confruntat încă de la vârsta adolescenței. Vedeta spune că mediul în care a crescut în orfelinat, acolo unde nu a avut niciodată parte de un exemplu matern și patern, a împins-o spre cele mai rele vicii. Aceasta s-a refugiat în alcool nu doar pentru a uita de condiția de viață grea, ci pentru că i se părea firesc acel mod de viață.

“Eu fumez și beau de la 14 ani. Nu m-a oprit nimeni. Eu nu am crescut într-o familie. În timp nu am făcut decât să beau și să fumez mai mult, ajungând să beau alcool pe stomacul gol. Era singura posibilitate în care mai puteam să simt.

Beam ca să mă detașez de ceva ce trebuia să fie rezolvat. Neavând familie, nu am știut că de asta beau. Am crezut că e distractiv și că beau pentru că toată lumea o face.”, a continuat artista.

VEZI și: Nadine, MOTIVUL pentru care s-a retras din televiziune: Norocul meu a fost că am decis să las totul și să plec

Când a renunțat la aceste dependențe

Momentul care a făcut-o să conștientizeze gravitatea situației și care a determinat-o să renunțe la toate aceste vicii a fost venirea pe lume a copilului său, își amintește Nadine. Aceasta a preferat să renunțe definitiv atât la alcool, cât și la tutun, întrucât nu ar fi reușit să se rezume doar la o cantitate mică.

„Am tot băut până când am avut copilul. Mi-a fost groază că mergeam lângă el seara să îi citesc povești și miroseam a țigară și a alcool. A fost o combinație de rușine cu frică de eșec. Copilul m-a motivat să mă pun la loc. În plus, m-am regăsit în credință. Arhanghelul Mihail și Iisus Hristos m-au ajutat să scap de aceste vicii.

Vedeam alcoolul ca pe o entitate care putea fi scoasă în afara mea. Acum s-a lăsat și soțul meu. Eu am renunțat total la alcool pentru că unii dintre noi nu pot cu jumătăți de măsură. Eu nu sunt omul care să mănânce doar o amandină, să fumeze o țigară și să bea un pahar de vin. Dacă știu că nu am măsură, le-am tăiat pe toate”, a mai povestit Nadine, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel