Catinca Roman, detalii despre relația cu Oana. Cum se înțeleg acum cele două surori: „Avem temperamente foarte diferite”

Data publicării:

Oana Roman și sora ei au avut multe conflicte de-a lungul timpului, însă odată cu divorțul de Marius Elisei, cele două sunt mai apropiate ca niciodată. 

Catinca Roman a vorbit despre relația pe care o are cu sora ei. Cele două au avut multe certuri în trecut, dar lucrurile s-au calmat în ultima perioadă. Catinca spune că vârsta le-a ajutat să vadă lucrurile diferit și să dea la pace. 


„Probabil că ne-am maturizat amândouă. Nu am avut niciodată conflicte extraordinare. Avem temperamente foarte diferite și de multe ori ieșeau scântei și probabil cu vârsta și cu experiența de viață, am ajuns la un echilibru. Nu am stat ( n.r. certate) mai mult de câteva luni, două, trei. Oricum, era suficient ca una din noi să facă cel mai mic gest. Ori eu, ori ea, depinde”, a spus Catinca Roman la Antena Stars.

 

Oana Roman, despre o nouă relație după divorțul de Marius Elisei: „Acolo e toată iubirea din lume”


Oana Roman a trecut prin multe greutăți în ultima perioadă. Vedeta a divorțat de Marius Elisei și a suferit foarte mult în acea perioadă. În plus, Mioara Roman a avut probleme grave de sănătate, iar cele două fiice au decis să o interneze pentru a perioadă de timp într-un centru de recuperare pentru seniori. 

 

Oana Roman, totul despre depresia de care suferă de ani de zile: "Este extrem de periculoasă și poate fi fatală"

 

Catinca Roman spune că divorțul de Marius Elisei, i-a adus surorii ei mai multă liniște interioară. Vedeta nu crede că din această cauză au ajuns să se înțeleagă ele două mult mai bine, ci pur si simplu datorită stării de spirit a surorii ei. 


„Nu-mi dau seama dacă are neapărat o legătură directă. Cred că Oana în acest moment e mult mai liniștită și fiind mult mai liniștită ea cu ea și relațiile ei cu ceilalți sunt mai... liniștite. Eu sper să aibă și perioade de zece ori mai bune ca acum, dar eu cred că e într-o perioadă foarte bună. Arată foarte bine și simt că are o energie foarte pozitivă. Radiază și chestia asta are efect și asupra felului în care relaționează cu cei din jurul ei”, a continuat vedeta.

 

Catinca Roman, decizie radicală. Vrea să se mute în Spania: „Nu mai rezist aici”

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel