Oana Roman, despre o nouă relație după divorțul de Marius Elisei: „Acolo e toată iubirea din lume”

Data publicării:

Oana Roman și Marius Elisei au decis să meargă pe drumuri separate la începutul acestui an. Ce spune Oana Roman despre o nouă relație de dragoste?

Oana Roman este una dintre cele mai controversate vedete din România. Chiar dacă se bucură de un succes imens, vedeta a trecut prin multe greutăți în ultima perioadă, de la divorțul de Marius Elisei până la problemele de sănătate ale mamei sale, Oana Roman a fost nevoită să le înfrunte pe toate. Chiar dacă viața ei nu a fost ușoară, vedeta a găsit mereu putere să se ridice și să ia totul de la zero. 

Oana Roman, totul despre depresia de care suferă de ani de zile: "Este extrem de periculoasă și poate fi fatală"


Oana Roman a postat pe pagina de Instagram un mesaj care a ridicat multe semne de întrebare în rândul fanilor. Aceștia s-au întrebat dacă nu cumva Oana Roman se gândește să înceapă o nouă poveste de iubire. Chiar dacă a fost dezamăgită, aceasta nu lasă evenimentele din trecut să îi umbrească sentimentele. 


„Știți locul acela între gât și umăr în care îți poți pune capul ca să te simți protejată, ocrotită, iubită... Gândiți-vă că dacă găsești persoana potrivită și poți face acest gest atât de simplu, ai găsit, de fapt, fericirea? E atât de simplu, de fapt! Nu am zis asta întâmplător, dar am văzut ieri un story în care o fată se cuibărea așa la iubitul ei și părea că acolo e toată iubirea din lume!”, este mesajul scris de Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

 

 

Oana Roman a ajuns din nou pe mâna medicilor. Ce probleme a avut după accidentul din Egipt

 

Oana Roman și Marius Elisei și-au anunțat divorțul pe paginile de socializare și au declarat la acea vreme că vor rămâne prieteni de dragul fetiție lor Isabela. 

 

„Dragii mei din respect fata de voi comunitatea mea, am hotărât sa vorbim aici. Împreună va anuntam ca am divorțat amiabil și rămânem părinți pentru Isabela și prieteni care se respecta și se sprijină reciproc. Cu sinceritate și ceva bâlbâieli de la emoții, va mulțumim pentru suport și înțelegere”, spunea Oana Roman la acea vreme pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel