Catinca Roman, decizie radicală. Vrea să se mute în Spania: „Nu mai rezist aici”

Data publicării:
Catinca Roman, sursa foto Facebook
Descriere foto: Catinca Roman, sursa foto Facebook

Catinca Roman a dezvăluit ce planuri are după ce trece pandemia. Creatoarea de modă are de gând să se mute într-o altă țară. 

Catinca Roman spune că s-a săturat de România și vrea să se mute într-o altă țară. Creatoarea de modă susține că ar face pasul chiar acum, dar tatăl ei, Iosif Zilahy, are nevoie de sprijin deoarece este în vârstă. Chiar dacă aici le are pe maam și sora ei, Catinca spune că așteaptă cu nerăbdare să treacă pandemia pentru a putea face marele pas. 


„M-am gândit bine. Am vorbit deja, am prieteni acolo, mă mut în Spania. Nu mai rezist aici. Acum trebuie să am grijă de tata că e singur. Ne-am făcut amândoi vaccinurile, este OK”, a declarat Catinca, pentru Click!


Chiar dacă în trecut cele două surori nu au avut o relație mult prea bună, după ce Oana Roman a divorțat de Marius Elisei, cele două au reluat legătura și spun că se înțeleg foarte bine. 


„Ne-am apropiat foarte tare, vorbim zilnic. Oana e schimbată total în bine, a înflorit. E foarte apropiată de noi, de toată familia”, a adăugat Catinca Roman.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel