Cătina cu miere, aliat împotriva răcelilor. Cum se prepară leacul

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Cătina cu miere este un leac care poate ameliora simptomele răcelilor. În plus, întărește sistemul imunitar.

Cătina cu miere ține departe răcelile și întăresc sistemul imunitar. Cătina este un fruct care are efecte benefice pentru organism, chiar și în perioada iernii. Cătina este un remediu pentru afecțiunile interne, cât și externe.

Cătina cu miere, beneficii pentru imunitate

Pentru administrare facilă și un plus de imunitate, fructele acestei plante pot fi transformate în suc sau puteți încerca un amestec delicios de cătină cu miere. Ce beneficii are mierea cu cătină, arată Healthy with Honey.

Combate răceala și gripa

Boabele de catină cu miere sunt cu adevărat uimitoare când vine vorba de vindecarea durerilor de gât și a gripei. Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) recomandă, de asemenea, utilizarea mierii dacă durerea în gât este însoțită de o tuse.

Cum se prepară

Într-un recipient de sticlă (un borcan), adăugați fructele de cătină până când acoperă 3 sferturi din volumul recipientului.

Peste cătină, adăugați mierea, puțin câte puțin, în etape, astfel încât să se scurgă între fructele de cătină și, în cele din urmă, să le acopere.

Sigilați recipientul strâns cu un capac și apoi depozitați-l într-un loc întunecos și răcoros (frigider).

Poate fi consumat după 15 zile, după ce cătina a fost bine macerată cu miere. Preparatul va fi apoi păstrat în frigider până când este consumat complet. După macerare, se va obține un sirop subțire, iar fructele de cătină vor fi precum stafidele, sucul lor fiind omogenizat cu miere, notează Old Cures

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel