Câți bani i-a donat Culiță Sterp lui Nicolae Guță pe Tik Tok! Îți vine să crezi?!

Data publicării:
Sursa foto: Culiță Sterp, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Culiță Sterp, Instagram

Culiță Sterp i-a donat bani lui Nicolae Guță!

Desigur, pe Tik Tok! Culiță Sterp i-a donat nu mai puțin de 10.000 euro!

„Să știi că multă lume m-a văzut cu alți ochi după ce am făcurt acest gest. Am donat din respect pentru el, pentru că de mulți ani îi cânt și eu melodiile și am făcut și o grămadă de bani pe melodiile lui.

 

Trebuie să îi dai Cezarului ce este al Cezarului. Până la urmă, Nicolae Guță este o legendă a României. Eu m-am bucurat că a cântat pentru băiatul meu. Undeva la 10.000 euro aveam în Tik Tok și n-am mai avut nimic dimineața”, a declarat Culiță Sterp la Xtra Night Show.

 

Sumele mari pe TikTok, cum ar fi banii obținuți din live-uri, sunt posibile, dar depind în mare măsură de cât de popular este un creator și de implicarea comunității sale. În timpul live-urilor, spectatorii pot trimite „daruri" virtuale, care pot fi transformate în bani reali de către creatori. Nu toți creatorii de conținut câștigă sume mari, iar succesul pe Tik Tok depinde de o varietate de factori, inclusiv originalitatea, consistența și interacțiunea cu publicul.

 

VEZI ȘI: Nicolae Guță, jefuit de hackeri, după ce a făcut 130.000 de dolari în doar câteva ore pe TikTok. Cât ar fi furat hoții:

https://www.spectacola.ro/nicolae-guta-jefuit-de-hackeri-dupa-ce-a-facut-130-000-de-dolari-in-doar-cateva-ore-pe-tiktok-cat-ar-fi-furat-hotii_38117.html#google_vignette

 

VEZI ȘI: Cine e Cornelia, femeia misterioasă din viața lui Ciutacu. Nu ne referim la soția lui! Era să-și ia bătaie pentru ea!:

https://www.spectacola.ro/cine-e-cornelia-femeia-misterioasa-din-viata-lui-ciutacu-nu-ne-referim-la-sotia-lui-era-sa-si-ia-bataie-pentru-ea_37911.html

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel