Cine e Cornelia, femeia misterioasă din viața lui Ciutacu. Nu ne referim la soția lui! Era să-și ia bătaie pentru ea!

Data publicării:
Ciutacu
Descriere foto: Ciutacu

Iubirea vieții lui Victor Ciutacu, jurnalist România TV, este Mana, soția lui.

Dar în facultate, a trăit o poveste de dragoste cu Cornelia. S-a întâmplat în anul trei de facultate. A fost o iubire „absolut dementă”. În fiecare seară o ducea acasă, apoi el se întorcea la cămin. Când ajungea la cămin, trântea ușa la cameră, iar colegii îl întrebau: „Iar v-ați certat... pentru totdeauna?!” De fiecare dată, la ora 08.30, în fiecare dimineață, Cornelia venea la ușa lui Victor Ciutacu. Ziua se împăcau, seara se certau. Era un soi de dragoste și ură.

Despre acest subiect, jurnalistul a vorbit la Kanal D.

 

„Era să-mi iau bătaie de la o gașcă de romi pe tramvaiul 12, pe undeva unde ieși spre Jilava. Cornelia, fosta mea prietenă, locuia în Jilava. În fiecare seară, o duceam fie până în ușa casei, fie o lăsam în stație. La un moment dat, la întoarcerea spre cămin, în tramvai eram doar eu și o gașcă de băieți veseli. Era să mi-o iau”, a zis Victor Ciutacu.

 

„Atunci când Cornelia apărea la 8.30 în fața ușii și bătea la ușă, eu urlam din pat: „Deschideți și voi, bă, ușa!” Și de fiecare dată mi se răspundea: „Deschide-o tu pentru că este Cornelia!” Eu le spuneam că nu e Cornelia. Iar ei îmi ziceau: „Știm... te-ai certat definitiv. Și aseară. Și alaltăseară. Du-te și deschide ușa!” Și da, deschideam ușa și invariabil era Cornelia. Nu eram făcuți unul pentru altul. A fost mai bine pentru amândoi că s-a terminat”, a mai spus jurnalistul la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

 

Victor Ciutacu a povestit la DC News cum a cunoscut-o pe soția sa

 

Victor Ciutacu este căsătorit cu Mana. Împreună au un fiu.

 

„Am fost colegi la facultate, iar ulterior, după examenul de licență, ne-am căsătorit”, a spus Victor Ciutacu.

 

„A fost o cununie civilă banală și modestă. Nuntă nu am avut la momentul respectiv pentru că socrul meu murise de mai puțin de un an, iar preceptele religioase interzic astfel de ceremonii. A fost o cununie civilă care s-a desfășurat la mine acasă, la Sinaia, la care au participat câțiva prieteni și câteva rude. Nunta religioasă a venit mult mai târziu, când copilul nostru era deja mare. Nici atunci nu a fost o nuntă propriu-zisă. A fost o ceremonie religioasă generată de faptul că trebuia să cununăm un cuplu de tineri. Ulterior, ne-am dus la un restaurant de-al unui prieten, pe malul unui lac, și ne-am simțit foarte bine, ca niște oameni la un chef, nu ca la o nuntă”, a mărturisit realizatorul România TV.

 

„Nu a fost o cerere specială în căsătorie, a adăugat Victor Ciutacu. A fost o chestie care a decurs firesc. Am fost colegi de facultate, am stat mai tot timpul împreună și, după ce am terminat facultatea, întrebarea a fost: când ne căsătorim? Nu a fost cu momente romantice și cu cai albi”.

 

 

VEZI ȘI: Nicolae Guță a bătut toate recordurile pe Tik Tok. Suma fabuloasă pe care a strâns-o!:

https://www.spectacola.ro/nicolae-guta-a-batut-toate-recordurile-pe-tik-tok-suma-fabuloasa-pe-care-a-strans-o_37879.html

 

VEZI ȘI: Alimentul pe care Biserica nu-l interzice în Postul Paștelui, dar medicul Mihaela Bilic spune că ar trebui să renunțăm urgent la el: E absurd să mâncați așa ceva!:

https://www.spectacola.ro/alimentul-pe-care-biserica-nu-l-interzice-in-postul-pastelui-dar-medicul-mihaela-bilice-spune-ca-ar-trebui-sa-renuntam-urgent-la-el-e-absurd-sa-mancati-asa-ceva_37860.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel