Câți bani câștigă artiștii din România de Revelion. Andra, The Motans și Inna, sume fabuloase

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Sumele pe care le încasează artiștii în noaptea dintre ei sunt mult mai piperate decât în timpul anului.

Toată lumea își dorește ca petrecerea dintre ani să fie una cu totul specială, iar distracția să fie și ea garantată. În acest sens, toate restaurantele caută să contracteze cei mai iubiți artiști, astfel încât publicul să fie fericit. Totuși, sumele pe care cântăreții români le încasează în noaptea de Revelion nu sunt deloc la fel ca cele din timpului anului, ci, uneori, acestea pot fi chiar duble, decât valoarea inițială. Cu cât solistul este mai de succes și cu cât are mai mare vizibilitate în mediul TV, cu atât suma va fi și ea considerabil mai mare. Potrivit Fanatik, Irina Rimes, jurata concursului „Vocea României” cere suma de aproximativ 15.000, pentru un moment de 90 de minute. Aici se mai adaugă și celelalte cheltuieli, precum transportul sau cazarea.

În schimb, colegul său de platou, Theo Motans, poate fi ascultat în noaptea dintre ani contra unei sume ceva mai piperate. Potrivit sursei citate, acesta ar cere undeva în jurul sumei de 20.000 de euro. Și aici se adaugă cheltuielile de rigoare. Aceeași sumă va mai fi întâlnită și la Paraziții sau Holograf, tot pentru un moment de 90 de minute. 

Cea mai bună voce din România, în viziunea lui Laurențiu Duță: „Superprofesionistă! M-a impresionat!”

 

Când vine vorba de Inna însă, care se bucură de un renume uriaș și pe plan internațional, situația se schimbă. Artista ar cere pentru noaptea de Revelion nici mai mult, nici mai puțin, de 30.000 de euro. 

Există însă și artiști mai ieftini, ce pot onora contra unei sume mai mici. Spre exemplu, Cleopatra Stratan va cânta în această seară deosebită contra unei sume de 6.000 de euro, iar Guess Who, Puya, Grasu XXL sunt și ei în jurul sumei de 7.000 de euro, potrivit sursei citate.

 

BUG Mafia, cea mai scumpă trupă din România. Tata Vlad: „Creșterea a fost foarte agresivă”. Prețul pentru un concert

 

Antonia, Lidia Buble și Andra, printre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară

Antonia este atât una dintre cele mai frumoase femei din România, dar și una dintre cele mai bune voci. Așadar, se pare că dacă îți dorești să o auzi cântând pe scenă în noaptea de Revelion, va trebui să scoți din buzunar valoare de 11.000 de euro. Și Lidia Buble se învârte tot în jurul acestei sume, mai exact 10.000 de euro, însă când vine vorba despre Andra, situația stă cu totul diferit. Una dintre cele mai cunoscute și iubite soliste din românia cere pentru noaptea dintre ani suma de 20.000 de euro. 

Câți bani a luat Lidia Buble de la „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”. Artista a rezistat o lună în junglă

 

Direcția 5 ar încasa și ei în jur de 16.000 de euro, trupa Vunk undeva la 13.000, iar 3 Sud Est, una dintre cele mai longevive band-uri de la noi din țară, se prezintă și ei la eveniment contra valorii de 11.000 de euro. 

Noaptea Târziu sau Trupa Proconsul  ar avea și ei un buget mai mic, care se situează în jurul sumei de 7.000 de euro.

Lidia Fecioru, adevărul despre boala Lidiei Buble: „Are o temere interioară”. Cum scăpăm de fobiiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel