BUG Mafia, cea mai scumpă trupă din România. Tata Vlad: „Creșterea a fost foarte agresivă”. Prețul pentru un concert

Data publicării:
Sursa foto: BUG MAfia, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: BUG MAfia, Instagram

Tata Vlad a dezvăluit care este suma de bani pe care BUG Mafia o cere pentru a onora un eveniment privat.

BUG Mafia a fost și rămâne una dintre cele mai de succes trupe de la noi din țară. Aceștia au debutat în urmă cu 30 de ani și în continuare reușesc să facă istorie și să intre la inimile fanilor cu fiecare nouă piesă lansată. Tocmai datorită acestui lucru, tariful lor pentru a onora un eveniment privat nu este deloc unul mic. Tata Vlad, producătorul formației, a fost invitatul lui Mihai Morar, la podcastul Fain&Simplu, unde a dezvăluit mai multe secrete neștiute despre această trupă celebră, dar a vorbit transpartent și despre tariful pe care BUG Mafia îl cere pentru o noapte de show.

"Din fericire pentru noi, în cel mai obiectiv mod posibil, suntem cea mai tare trupă din România. Este în mod sigur și cea mai scumpă din țară. În momentul de față, suntem cei mai scumpi artiști din România, de departe. Dar asta este o alegere personală.

Faptul că și funcționează într-un fel sau altul, e bine pentru noi. Valoarea pe care ți-o stabilești în piață depinde de multe lucruri și de nebunia proprie, cât de mult crezi în tine, în ceea ce poți oferi în schimbul banilor pe care îi ceri. Creșterea a fost foarte agresivă și a fost mult mai ușoară din momentul în care a venit în echipă co-managerul BUG Mafia, care a lucrat doar cu artiști din afară până la noi, ca Madonna, Lady Gaga și Metallica. În momentul în care a a venit el în echipă mi-a fost mult mai ușor să îmi impun părerile și ideile față de ceilalți doi colegi ai mei, care până atunci era majoritate. El m-a ajutat să îi facă să înțeleagă că se poate mult mai mult și mai bine. Noi cântăm mai puțin pe bani mai mulți. Preferăm să facem patru show-uri pe 20.000 de mii, decât 40 pe 2000. Prețul BUG Mafia în momentul de față pornește de la 20.000 de euro în sus pe show, plus cheltuieli de masă, cazare, transport, TVA, bilet de avion.", a declarat Tata Vlad, în cadrul podcastului Fain&Simplu.

Fiul lui Tataee, diagnostic dur: „Beneficiază de tratament, dar nu se știe dacă funcționează”

 

„Dacă nu ne-am fi apucat de treaba asta cu muzica, nu știu ce s-ar fi întâmplat”

Mai mult, acesta recunoaște că acest proiect muzical a venit ca un colac de salvare pentru toți membrii trupei, care s-au ținut departe de substanțele interzise și de alte scandaluri, pentru că au avut  o ocupație mult mai importantă: muzică și dorința de a face mulți bani. 

"Eram destul de tăntălăi înainte. Dacă nu ne-am fi apucat de treaba asta cu muzica, nu știu ce s-ar fi întâmplat. Dacă ajungeam să fiu inginer chimist, pentru că asta am ales, ca să nu plec în armată, ori sfârșeam că am luat o super șpagă pentru cine știe ce mizerie de control de noxe, ori făceam droguri sau habar n-am. Ceva frumos nu făceam. Eram puși pe făcut bani mulți toți trei. Nu am făcut chiar așa mulți bani cu muzica, dar măcar nu ne-am dus la pușcărie, avem familii, suntem sănătoși.", a mărturisit Tata Vlad, la Fain&Simplu.

 

Tata Vlad s-a mutat în Spania

Tata Vlad s-a mutat în Spania cu întreaga familie, fiind foarte mulțumit de alegerea făcută. Deși nu plănuiește să revină pe meleagurile natale prea curând, artistul spune că își vede bătrânețea în România. El ar vrea să se întoarcă în țară la pensie, după 60 de ani.


„M-aș întoarce în România pe la 60 și ceva de ani, poate. Aș veni să fiu primar într-o comună. Asta cred că ar fi o treabă mișto de făcut, dar, așa, în mare, nu prea vreau să mă întorc. Acolo locuiesc, vreau să dezvolt și alte lucruri”, a completat Tataee.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel