Catherine Zeta Jones spune că nu s-a considerat niciodată frumoasă: „Am nesiguranțele mele ca orice altă femeie”

Data actualizării: | Data publicării:

Catherine Zeta Jones, una dintre cele mai frumoase actrițe din lume, spune că nu s-a considerat niciodată o frumusețe. Cum a ajuns vedeta să se aprecieze și să prindă încredere în ea. 

La începutul carierei de actriță, ori de câte ori dădea o audiție pentru un personaj descris ca fiind "frumos" sau "superb", inima lui Catherine Zeta Jones se strângea puțin. "Întotdeauna este intimidant", a declarat recent pentru The Sydney Morning Herald. "Personal, nu m-aș considera niciodată o mare frumusețe, dar mama mea mi-a spus întotdeauna să dau tot ce e mai bun din mine."

încrederea a venit odată cu vârsta


Actrița în vârstă de 52 de ani spune că a început să capete încredere în ea pe măsură ce a înaintat în vârstă.
"Există o încredere pe care uneori a trebuit să o pun în valoare atunci când merg pe un covor roșu. Am nesiguranțele mele ca orice altă femeie. Dar, pe măsură ce am îmbătrânit, am devenit mult mai încrezătoare în felul în care arăt", a explicat ea.

 

Ce părere are despre operațiile estetice

 

Deși nu a dezvăluit dacă a apelat la intervenții estetice de estompare a ridurilor, vedeta spune că nu este împotriva lor. Mai mult, ea spune că încrederea vine din interior, astfel că încurajează femeile să lucreze cu ele. 


"Sunt de acord cu tot ceea ce te face fericit. Există atât de multe tratamente acum care nu te fac să arăți ca și cum ai fi coborât de pe Marte, așa că totul se întoarce la încrederea în sine", a spus ea. "O încredere interioară este foarte puternică pentru femei. Orice este nevoie, faceți-o".

Catherine Zeta-Jones, dieta cu care se menține în formă la 51 de ani: "Pentru mine, ciocolata este un adevărat răsfăț. O merit"

Ea a recunoscut că este îngrijorată de importanța care se pune astăzi  pe  aspectul fizic în rândul generațiilor mai tinere - în special pentru fiica ei de 19 ani, Carys Zeta Douglas.

 "Chiar îmi pare rău pentru generația fiicei mele, care este inundată de imagini pe rețelele de socializare cu filtre", a recunoscut ea.

 "Nu există o reprezentare reală a unei femei. Eu nu am fost crescută niciodată cu așa ceva. Știu sigur că dacă aș fi fost crescută în acea lume, m-ar fi afectat", a mai spus actrița.

 

Se ferește de roluri de „femeie fatală”

 

Deși lucrurile au fost puțin diferite pentru Zeta-Jones în copilărie, ea se simte confortabil în pielea ei acum mai mult ca niciodată. Iar această încredere influențează munca pe care o face - ea nu mai optează pentru roluri de personaje ale unor femei fatale.


"Cele mai multe dintre rolurile mai interesante nu sunt pline de farmec. De mulți ani mă feresc de rolurile frumoase, sperând să pot juca personaje mult mai împlinite, reale, cu defecte", a spus ea. "Există câteva roluri interesante pentru femei și este din ce în ce mai bine pentru femeile care au depășit o anumită vârstă."

 

Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Michael Douglas

 

Recent, cei doi au sărbătorit două decenii de căsătorie. Michael Douglas a împărtășit cu fanii povestea lor de iubire, cum  și-a întâlnit soția în 1998, dar și care este secretul căsătoriei lor.


Michael Douglas a văzut-o prima dată pe aleasa inimii, pe micul ecran, interpretând rolul Elena Montero din „Masca lui Zorro”. O lună mai târziu, acesta a ajuns la Festivalul de Film de la Deauville, iar în programul festivalului apăreau și cei din distribuția filmului. Acesta a povestit că i-a cerut asistentului său să afle dacă o să fie și Zeta-Jones prezentă la festival și dacă acceptă să bea o băutură cu el. Acesta a aflat că va fi prezentă pentru o noapte  și că acceptă să bea o băutură cu Michael.

 

Zis și făcut! Cei doi s-au întâlnit, iar  primul lucru pe care i l-a spus Michael Douglas, Catherinei Zeta-Jones a fost: „Voi fi tatăl copiilor tăi”. Cei doi au început să se întâlnească în martie 1999 și, până în noiembrie 2000, erau căsătoriți. Ba mai mult, aceștia au adus pe lume și doi copii: Dylan Michael s-a născut în 2000 și Carys Zeta în 2003.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Pe toată perioada căsniciei, cei doi au avut și momente mai tensionate, ba chiar au fost a un pas de divorț. Catherine a fost diagnosticată cu tulburare bipolară, iar Michael s-a luptat cu cancerul, la un moment dat, Dragostea dintre cei doi a fost puternică, astfel că despărțirea a durat doar 3 luni. Pe atunci, cei doi au dezvăluit și secretul căsniciei lor: „Trebuie ca ambii parteneri să îşi dorească acest lucru. Fiecare mariaj are problemele sale. Cred că dacă eşti suficient de norocos pentru a privi lucrurile în perspectivă şi dacă vrei să faci lucrurile să meargă, trebuie să îţi doreşti mai întâi să încerci, apoi poţi să reuşeşti în acest demers”, a declarat pe atunci Michael Douglas.

 

Citește și: Ce spune George Burcea despre Catherine Zeta Jones. Marea actriță îi este colegă în filmul „Wednesday”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel