Mirela Vaida, probleme de sănătate, după vacanța în Delta Dunării: „Nu știu ce să fac, să mă operez?”

Data actualizării: | Data publicării:

Mirela Vaida a dezvăluit cu ce afecțiune se confruntă. 

Mirela Vaida abia ce s-a întors dintr-o vacanță de vis din Delta Dunării, unde a mers însoțită de soțul ei, dar și de cei trei copiii ai cuplului. Prezentatoarea TV spune că nici nu a simțit aceste zile, care au trecut extrem de repede, însă totul a fost minunat. Acum, vedeta s-a întors la rutina zilnică și, în timp ce făcea mâncare pentru familia ei, și-a găsit puțin timp să vorbească cu fanii despre ultimele evenimente petrecute în viața ei. Aceasta a spus chiar și care este afecțiunea de care suferă în continuare. 

”M-am întors din vacanță... parcă nici n-a fost, patru zile zici că au fost patru minute.(...) M-a întrebat cineva dacă mi-a trecut șalazionul. Nu, ăsta rămâne aici. Nu știu ce să-i fac, să mă operez?! Îl las așa. Acum fac mâncare, asta fac toată ziua. ”, le-a spus Mirela Vaida fanilor ei.

Poate te interesează și: Loredana Groza, convinsă de Dennis Hopper să nu-și pună silicoane: ”O femeie este adevărată, atunci când are ce e al ei”

 

 

”Mi-au trebuit 40 de ani să ajung în Delta Dunării”

Chiar dacă Delta Dunării este destinația preferată de vacanță anual a mii de români, celebra prezentatoare TV spune că aceasta este prima dată când reușește să ajungă aici. Până acum, Mirela Vaida a găsit mereu diverse pretexte, însă toate eforturile merită din plin, spune ea.

„Spre rușinea mea, mi-au trebuit 40 de ani să ajung în Delta Dunării! Mereu mi s-a părut un drum greu, complicat (ceea ce e adevărat, căci din Constanța până în Tulcea sau în Murighiol se merge pe o șosea mică, strâmta, anevoioasă, cu multe accidente în sezon) dar, dincolo de asta, peisajul pe care-l descoperi merită tot efortul! România, chiar dacă n-ar avea nimic altceva de arătat, să aibă doar Delta Dunării, și tot ar merită să fie în top 3 destinații turistice la nivel european și mondial! Din păcate, nu e vina ei.. Delta este fascinantă, sălbatică, primitoare, fermecătoare, autentică, UNICĂ. Mi-am propus ca anual, în fiecare vacanță, să exploatăm împreună cu familia câte o zona turistică românească și să le spun copiilor ce țară minunată, ce locuri alese și ce oameni binecuvântați avem aici! România, ești fascinantă!”, a mai spus vedeta.

 

 

Cine o ajută pe Mirela Vida în creșterea copiilor

Când nu este în concediu, Mirela Vaida are nevoie de ajutor în creșterea copiilor, fiind extrem de solicitată la locul de muncă. În acest sens, vedeta a dezvăluit că a angajat o bonă pentru micuți, care locuiește în casa lor de luni până joi. Aceasta este foarte mulțumită de femeie, mai ales că provine tot din Moldova.

„Avem o bonă semi-internă, pentru că în weekend-uri pleacă la casa ei. Deci la noi stă de luni până joi. E moldoveancă din Fălticeni. Era important să fie din aceeași țărână ca să vorbim aceeași limbă”, a mai spus Mirela Vaida, potrivit impact.

Citește și: Rică Răducanu muncește pe litoral, deși are probleme serioase de sănătate: Mi-a zis medicul:”Doar la morga mai trece!”

De ce soacra Mirelei Vaida nu o ajută pe aceasta în creșterea copiilor

Potrivit sursei citate, după ce devenise mamă pentru a treia oară, Mirela Vaida a primit ajutor în creșterea celor mici de la soacra ei, care s-a mutat de la Cluj pentru o scurtă perioadă de timp. Vedeta, împreună cu soțul ei, au decis ulterior că cel mai bine pentru femeia vârstnică este să se reîntoarcă în casa ei, acolo unde are tot confortul necesar pentru a trăi cât mai liniștită această perioadă.

„Abia se pensionase din învățământ, voia liniștea ei, îi era dor de oraș, noi ne-am mutat la Snagov între niște drumuri de țară și nu auzeai decât un avion care mai trecea dinspre Băneasa din când în când.

Și atunci am convenit cu toții că e fain să avem o bunică la Cluj la care să mergem. A fost fericită că e orașul în care s-a născut, are casa plină cu amintiri acolo, și-a luat cățel”, a povestit Mirela Vaida.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel