Andrei Duban, reacție inedită după ce soția sa a spus că l-ar săruta pe Cătălin Măruță: "Am doi pe listă"

Data publicării:
Grațiela Duban, Andrei Duban, Cătălin Măruță, sursa instagram
Descriere foto: Grațiela Duban, Andrei Duban, Cătălin Măruță, sursa instagram

Andrei Duban a reacționat, după ce soția sa a spus în timpul unui joc că l-ar săruta pe Cătălin Măruță.

Andrei Duban și soția lui au fost invitați la “Vorbește Lumea”, acolo unde au vorbit despre povestea lor de dragoste. La un moment dat, Grațiela Duban a fost provocată la un joc, iar unul dintre răspunsurile oferite a fost că l-ar săruta pe Cătălin Măruță. Imediat după răspunsul vedetei, Andrei Duban a răbufnit, mai ales că printre variantele de răspuns se afla și el.

“Îl bănuiam de multă vreme. De foarte mult timp îl bănuiam pe Măruță. Mai ales că o invită în fiecare zi la emisiune. Și ce e cel mai grav, a început să o invite fără mine, deci (…) Da, chiar îl aveam pe listă de mult timp. Deci, am doi pe listă. Pe ăsta, pe Măruță și încă unul, un grec, Pilates. Pe ăștia îi am pe listă și urmează să mă ocup (…)”, a spus Andrei Duban în spirit de glumă la “Vorbește Lumea”.

Andrei și Grațiela Duban formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbizul românesc. Din iubirea celor doi a rezultat și un băiețel superb, pe nume Armin.

Grațiela Duban a fost de multe ori apărată de soțul ei în perioada în care s-a aflat la “Survivor România”, unde a avut gesturi tandre cu colegii de echipă.

“Este absolut normal! Este firesc să plângă pe umărul unui copil, Ghiță e un copil. Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate vedea altceva în afara de o îmbrățișare normală. Doar o minte prea cancanistică, uzată de televiziune, ar căuta în asta un subiect altul decât este.

Dacă juca un rol, v-ați fi dat seama. Ea este foarte sensibilă. Ce văd eu acum la ea este ceva extraordinar. (…) În concursul ăsta sunt extrem de mândru de ea. Am foarte mari emoții de câte ori începe emisiunea, aș vrea să fie în fiecare zi (…) Armin este mult mai tare decât mine așa cum sunt eu. Este punctul meu sensibil. Simt și știu că și ea se gândește tot timpul la noi” sunt câteva dintre declarațiile lui Andrei Duban, potrivit playtech.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel