Câte intervenții estetice are Eugenia Șerban: „Trebuie să arătăm bine”. Așa se ține departe de riduri

Data publicării:
Sursa foto: Eugenia Șerban, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Eugenia Șerban, Facebook

Eugenia Șerban a dezvăluit metodele prin care își ține ridurile departe de ten.

Eugenia Șerban, actrița cunoscută și în ziua de astăzi după rolul „Renata”, pe care l-a interpretat în telenovela Inimă de țigan, se menține într-o formă fizică excelentă, la vârsta de 52 de ani. În acest sens, actrița nu se ascunde să recunoască faptul că, din când în când, apelează la ajutorul intervențiilor estetice, dar și la alte „trucuri” de îngrijire. Îndrăgita actriță nu consideră că face ceva ieșit din comun, ci crede că aceste lucruri ar trebui să fie respectate cu sfințenie de toate femeile care vor să arate bine. 

“Puțin botox, tratamente de hidratare. Nu le-am făcut aici, probabil o să le încerc și aici. Și mi-am făcut o blefaroplastie acum foarte mulți ani. Cremă, demachiat, cred că sunt lucrurile pe care ar trebui să le facă orice femeie, nu sunt trucuri. Să uităm să ne demachiem sau să ne dăm cu cremă pe față? Nu cred! Asta ar trebui să fie un ritual. Nu avem cum să uităm. Dacă uităm asta, cred că uităm că suntem femei și că trebuie să arătăm bine.”, a declarat Eugenia Șerban, potrivit ego.ro

VEZI și: Eugenia Șerban, diagnosticată cu două tipuri de cancer: Primul gând care mi-a trecut prin cap a fost moartea

Actrița este de acord cu operațiile estetice, care sun făcute cu decență

Mai mult, chiar dacă în zilele noastre operațiile estetice reprezintă încă un subiect controversat pentru mulți oameni, actrița Eugenia Șerban consideră că acestea sunt în regulă, atât timp cât se respectă o limită și sunt făcute cu bun gust.

“Pe mine nu mă bombardează nici TikTok-ul, nici Instagram-ul. Noi ne-am născut într-o altă perioadă, în care aceste social media nu existau. Cred că eleganța, bunul simț, caracterul, acestea sunt de purtat la noi. Eram foarte tinere (n.r. atunci când vine vorba de trucuri de frumusețe din trecut) și nu trebuia să facem mare lucru. Chiar astăzi vorbeam cu o prietenă, exact despre asta. Și-a făcut, de curând, o operație și i-am spus: “Eu sunt în totalitate de acord! Atâta timp cât ne face să ne simțim bine în pielea noastră și să nu exagerăm, e bine că există!”, a continuat ea.

VEZI și: Eugenia Șerban, viața după ce a învins CANCERUL: „Această boală m-a învățat să nu mai stresez din orice”

„Sunt foarte mulți copii în ziua de azi care sunt numiți după anumite personaje”

Eugenia Șerban este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi din țară, astfel încât extrem de multă lume o recunoaște pe stradă pe aceasta. Nu toți știu care este numele ei real, iar unii fani și-au denumit chiar și copiii după personajele pe care actrița le-a interpretat în diferite seriale românești. 

“Unii mă opresc, unii nu. Unii mă strigă pe numele personajelor, mulți nu știu care este numele meu real, dar sunt persoane care știu. Cea mai mare mândrie a mea ca actor a fost atunci când mi s-a făcut cunoștință cu fetițele care purtau numele unui personaj pe care l-am jucat doi ani de zile și aveau vârsta personajului meu. Renata. Mai mare satisfacție, ca actor…În primul rând, părinții și-au dorit acel nume pentru că mă admirau foarte tare ca om și ca actor. Acestor fetițe le-am predat eu actoria la Bistrița. Sunt foarte mulți copii în ziua de azi care sunt numiți după anumite personaje, mai ales după personajele bune. Sunt și după personajele rele, dar acum nu ne băgăm noi”, a mai spus actrița.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel