Eugenia Șerban, viața după ce a învins CANCERUL: „Această boală m-a învățat să nu mai stresez din orice”

Data actualizării: | Data publicării:

Eugenia Șerban a fost operată de cancer, în urmă cu doi ani. Actrița a povestit cum arată viața ei, după ce a câștigat lupta cu boala. 

Actrița Eugenia Șerban a trecut în 2020 printr-un episod tulburător. Actrița a aflat că suferă de două tipuri de cancer, genital și de sân, în urma unui control de rutină. 


În 2020, imediat după ce a fost anunțată că a câștigat lupta cu cancerul, după o operație, dar și un tratament cu chimioterapie, Eugenia Șerban povestea, într-o emisiune DC News, cum și-a descoperit boala și care a fost drumul spre vindecare, 


"Eu am avut, din păcate, una din aceste forme, foarte accelerate, ale cancerului. Norocul meu că l-am depistat foarte devreme și era un grad 1 și jumătate,  când a fost făcută biopsia, la nici două săptămâni după ce l-am depistat, prin ecografia mamară, iar la o lună de zile, când a fost făcută operația, deja aveam grad 2 și jumătate. Era o formă foarte accelerată, această formă care nu te lasă să dormi liniștit foarte mult timp", a explicat Eugenia Șerban, în interviul de la DC News.


Nu a avut niciun simptom și niciun indiciu care să o ducă cu gândul că ar putea avea o boală gravă. 

"Nu am avut niciun simptom. Era controlul meu de rutină. Aveam 49 de ani, eram în prag de premenopauză, și mergeam la controlul de rutină anual, la ginecolog. Ginecologul s-a sesizat prima dată că ceva nu este în regulă. Aveam și un cancer genital. În ziua în care mi-a făcut prima biopsie, mi-a spus că vrea, de urgență, o ecografie la sân, zi în care am și făcut ecografia și s-a descoperit că aveam două tumori și la sân. Nu aveau legătură între ele cele două cancere, dar erau pornite în același timp. ", a povestit actrița. 


Eugenia Șerban, la 2 ani de la lupta cu cancerul:  A fost doar o încercare a vieții pe care am reușit să o depășesc în totalitate, sper eu

Invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, de la PRO TV, Eugenia Șerban a povestit cum se simte acum, la 2 ani de la lupta cu cancerul. 
 

„Mă simt bine acum, am revenit la viața mea normală. Sunt tonică și muncitoare. Pe mine această boală m-a învățat să nu mai stresez din orice, să las lucrurile să se rezolve în ritmul lor. De asemenea, am mai învățat că trebuie să ma bucur mai mult de fiecare clipă împortantă din viața mea”, a spus actrița, în emisiunea de la PRO TV.

Relația cu Dumnezeu

Actrița spune că deși s-a apropiat mai mult de Dumnezeu, în această perioadă, ea nu a încercat să schimbe ceva sau să promită că va schimba, dacă va fi salvată. 

“Nu am încercat să fac asta niciodată. Legat de alimentație nu am urmărit vreun plan anume. Mânănc o dată pe zi, dar destul de sănătos. Asta făceam și înainte, iar alimentația n-are nicio legătură cu ceea ce mi s-a întâmplat mie. Stresul mi-a dăunat cel mai mult, el fiind mai rău că orice altă alimentație necorespunzătoare din ziua de azi. (...) M-am împrietenit din nou cu Dumnezeul meu, pe care eram atunci supărată, și da, am învățat că El nu poate să-mi dea mai mult decât poate organismul meu să ducă. Și atunci stresul trebuie îndepărtat cât putem noi de mult””, a mai spus artista.

Vedeta privește acum cu speranță către viitor și crede că a învins cancerul pentru totdeauna.

“Cancerul sper să nu fie o lecție pentru nimeni. A fost doar o încercare a vieții pe care am reușit să o depășesc în totalitate, sper eu. Nu am luat-o ca pe o lecție pentru că nu am vrut să mă consider elevul neascultător de la școală”, a mai spus Eugenia. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel