Câte femei au trecut prin patul lui Codin Maticiuc: „M-am oprit din numărat la 120”. Ce l-a sfătuit un preot în urmă cu 15 ani

Data publicării:
Codin Maticiuc, captură Video YouTube
Descriere foto: Codin Maticiuc, captură Video YouTube

Codin Maticiuc, fost crai de Dorobanți, actualmente actor și filantrop, vorbește despre poveștile de iubire care i-au marcat viața. 

Codin Maticiuc a avut relații cu femei celebre din România. Pe lângă aventurile care au ajuns pe primele pagini ale tabloidelor, actorul s-a bucurat de multă atenție și din partea altor femei, mai puțin cunoscute. Invitat în podcast-ul lui Selly, Codin Maticiuc a dezvăluit cum „vrăjea” domnișoarele în perioada de burlăcie, dar și care a fost numărul femeilor care i-au trecut prin pat. Fostul crai de Dorobanți s-a oprit din numărat cuceririle la vârsta de 22 de ani.

„Codin Maticiuc este falit!”. Alex Bogdan, dezvăluiri neașteptate despre celebrul „crai de Dorobanți”: „Asta e cea mai mare conspirație din România”

Actualmente tătic și implicat într-o relație serioasă cu Ana Pandeli, Codin Maticiuc a rememorat momentele în care apela la tot felul de „vrăjeli” pentru a cuceri fetele.

„Dacă am mințit ca să mă culc… răspunsul este da. Sigur am făcut asta. Nu îmi amintesc ce am zis. Mă gândesc dacă am zis: Te iubesc! Sunt convins că am făcut-o. Am făcut asta până în 2008 sau 2009 când am avut o discuție cu un preot și mi-a zis să nu le mai mint că le iubesc, că mă căsătoresc cu ele. Când eram mic, cred că numai asta făceam.” a spus Codin Maticiuc în cadrul podcastului.

 

Codin Maticiuc, mesaj emoționant pentru fiica sa: „Știam că o să te iubesc. Nu știam că o să fiu și îndrăgostit de tine”

Deși nu regretă nicio relație din trecut, actorul spune că regretă faptul că a ajuns în paginile ziarelor cu unele povești de amor. 

„100%. Chiar la un moment dat le-am regretat pe toate. Apariția în presă a relațiilor nu a venit cu nimic pozitiv. La 18-19 ani, când am apărut cu prima relație, mi s-a părut ceva absolut măgulitor, apoi mi-am dat seama că nu te ajută cu absolut nimic. Cumva le regret pe toate. Relațiile nu le regret, aparițiile în presă le regret pe toate.”, a declarat acesta.

 

Tatăl lui Codin Maticiuc, martorul unei minuni. Ce i s-a întâmplat omului de afaceri în biserica Sfântul Ilie din Titan

Câte femei au trecut prin patul lui Codin Maticiuc

„Cine zice? Cine întreabă? (…) Nu știu. M-am oprit din numărat la 120 la vârsta de 22 de ani. Atunci era perioada când numărai. La un moment dat număram și ziceam „Hai încă una, încă una”. Targetul nu exista. Văzusem eu că Ilie Năstase a avut 2000. Bine, nu cred că a zis el, dar cineva pe undeva a zis. Nimeni nu știe, a mai spus acesta, potrivit Libertatea, 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel