Câte cești de cafea este recomandat să bei zilnic pentru a fi sănătos. Beneficiile sunt extraordinare, dacă nu depășești limita

Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Cafeaua poate crea dependenţă şi are o serie de contraindicaţii, însă, consumată cu moderaţie, această băutură este benefică sănătăţii.

Acest lucru este confirmat de un raport publicat de Institutul pentru Informaţii Ştiinţifice despre Cafea (ISIC). Potrivit studiului, cafeaua are beneficii pentru sănătate atunci când este consumată în dozele potrivite şi în modul corect.

Iubitorii de cafea nici nu realizează ce beneficii poate aduce organismului o utilizare rezonabilă şi echilibrată a acestei băuturi. Acest lucru este dovedit de un studiu realizat de ISIC pe un eşantion de 4.000 de consumatori din 10 ţări europene. Şapte din 10 europeni cred că duc un stil de viaţă sănătos, dar mai mult de jumătate dintre respondenţi nu ştiu ce beneficii poate aduce consumul de cafea, în ceea ce priveşte conţinutul de antioxidanţi şi alte substanţe biologic active.

Citește întreaga știre pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 23 mai 2023, 14:17 | Categorie: Sanatate
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience