Cum arată viața sentimentală a Ancăi Țurcașiu, după divorț: ”Sunt răsfățată și iubită”. Principalele calități pe care trebuie să le aibă partenerul ei

Data publicării:

Anca Țurcașiu a vorbit despre viața amoroasă și a dezvăluit principalele calități pe care trebuie să le aibă partenerul ei de viață.

Anca Țurcașiu și fostul ei soț, Cristian Georgescu, au divorțat în urmă cu doi ani și, chiar dacă frumoasa actriță nu și-a refăcut viața de atunci, aceasta reunoaște faptul că nu duce lipsă de atenție din partea bărbaților sau de mici atenții, precum flori sau alte cadouri. Când vine vorba despre bărbatul perfect, artista vrea ca jumătatea ei să fie exact după modelul tatălui și bunicului său, doi oameni extrem de blânzi și atenți.

„Noi ne raportăm la cei mai importanți bărbați din viața unei femei. Pentru mine sunt bunicul și tatăl, de la care am învățat niște lucruri. Bunicul meu îmi punea mâna pe cap înainte să adorm și venea de la Ploiești la București cu trenul, ca să-mi țină mâna pe cap când făceam injecția cu penicilină, în fiecare zi și se întorcea acasă la Ploiești. Ai mai auzit așa ceva?! Îți vine să crezi că tatăl meu, toată viața, m-a trezit mângâindu-mi degetele de la picioare și citindu-mi poezii de Nichita Stănescu? Tata și astăzi mă sună și mă întreabă: „Ai 10 minute?. „Da, tată! „Vreau să îți citesc două poezii. Dacă îți spun că am toate lucrurile astea legate de acești doi bărbați ca brazii din viața mea, atunci am să fac copy/paste și am să spun că aștept un bărbat ca bradul care să mă mângâie.”, a dezvăluit Anca Țurcașiu, potrivit viva.

Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate: ”El este iubitul meu”. Fanii au rămas uimiți

”Primesc foarte multe complimente”

Chiar dacă recunoaște faptul că primește extrem de mule complimente din partea bărbaților, îndrăgita actriță mărturisește că, în aceeași măsură, domnii sunt deseori prea timizi pentru a face pași către ea. Vedeta crede că acest lucru este datorat personalității ei puternice, dar și numelui pe care îl poartă.

„Nu, să știi că bărbații sunt foarte timizi, foarte rar bărbații îndrăznesc, au curajul să vină către mine, pentru că se sperie de personalitatea mea și le e teamă oarecum. Pentru ei sunt Anca Țurcașiu, persoana aceea, nu pot realiza că sunt și eu un om ca toți oamenii. Cum m-aș duce eu acum să îl cunosc pe Bradley Cooper, de exemplu. Eu m-aș duce normal, cumva, pentru că înțeleg că e doar o meserie aceasta, dar totuși ai așa un sentiment… Primesc foarte multe complimente și normal că mă fac să mă simt foarte bine, eu și sunt un om vesel, deschis, sociabil, zâmbitor, cald, adică nu sunt cu nasul pe sus sau să mă port într-un anume fel. Consider că sunt un om absolut normal.”, a mai spus actrița.

Anca Țurcașiu, siluetă de invidiat, la 52 de ani. ”Mai mult de 25 de ani nu ai”. Cum arată actrița în costum de baie / FOTO

Ce complimente primește Anca Țurcașiu cel mai des

Chiar dacă are 52 de ani, Anca Țurcașiu rămâne în continuare una dintre cele mai atrăgătoare femei, care întoarce toate privirile în momentul în care apare pe plajă în costum de baie. Totuși, deși este flatată pentru numeroasele complimente pe care le primește pentru aspectul ei fizic, actrița spune că este frustrant faptul că niciodată nu îi sunt recunoscute și meritele pe plan profesional. 

„De frumusețe, mă și scoate din minți că am câte un rol în care, pe cuvânt, e o performanță. Și la final vine cineva și spune: „Vai, dar ce frumoasă ați fost!. Dar spuneți ceva despre toată munca mea de acolo! Asta cu frumusețea, stau și mă gândesc cum mă vede lumea, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că am avut o mamă superbă, o combinație între Claudia Cardinale și Gina Lollobrigida, două mari frumuseți ale anilor 60, și o moștenesc, semăn cu ea. Cred că are o foarte mare importanță gena în toată povestea asta, dar și munca de zi cu zi, pentru că, până la urmă, am ajuns să fiu în formă la vârsta asta fiindcă muncesc foarte mult pentru asta. Mă refer la absolut tot. Singurul lucru pe care îl mai greșesc este lipsa de somn, poate nu dorm suficient.”, a continuat ea. 

Admiratorii vedetei nu se rezumă doar la mesaje în mediul online, ci o surprind pe actriță cu diferit cadouri.

„Normal că am. Da, trimit mesaje, flori, normal, sunt răsfățată și iubită.”, a conchis Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu, ALIMENTUL care o menține veșnic tânără: "Costă, dar sănătatea e mai importantă"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel