Cătălin Zmărăndescu, prima reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Faptul că m-am întors către Dumnezeu m-a făcut să înțeleg asta”/ video

Data publicării:
Cătălin Zmărăndescu, conflict Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Survivor All Stars
EXCLUSIV
Descriere foto: Cătălin Zmărăndescu, conflict Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Survivor All Stars

Cătălin Zmărăndescu ne-a dezvăluit mai multe detalii din culisele emisiunii Survivor All Stars.

Cătălin Zmărăndescu a avut parte de o eliminare destul de rapidă anul acesta, din competiția Survivor All Stars, însă în timpul petrecut în Republica Dominicană acesta a fost parte și dintr-un conflict destul de răsunător, izbucnit între Cătălin Moroșanu și Iancu Sterp, care au fost la un pas de bătaie. Astfel, luptătorul s-a clasat atunci de partea colegului său de trib, punându-l la zid pe Războinic. Acum, la câteva săptămâni bune de la acel incident, Zmărăndescu ne-a dezvăluit adevărul despre dispută.

„Știi vorba aia, „din țânțar se face armăsar?” Cam așa se întâmplă și aici am spus tot. Dar, da, oamenii acasă percep altfel lucrurile, noi acolo știm despre ce e vorba. Nu vă închipuiți că dacă eu mâine mă întâlnesc cu Iancu nu-l întreb de face sau nu ne luăm în brațe, nu există asta, cel puțin din partea mea, nu știu din partea lui.”, a declarat Cătălin Zmărăndescu, în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

Citește și: Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Ce l-a făcut să-și dorească eliminarea

Chiar dacă mărturisește că ar fi putut sta mai mult timp în competiție, Cătălin Zmărăndescu spune că, în aceeași măsură, dorința de a pleca acasă a fost prea aprigă. Unul dintre motivele pentru are și-a dorit să se reîntoarcă în România a fost apropierea de Dumnezeu, ne spune acesta. 

„Eu m-am bucurat cel mai mult, că mă întorc acasă, la copii, la soție. De data asta chiar nu m-am regăsit acolo. Faptul că m-am întors către Dumnezeu m-a făcut să înțeleg că locul meu nu e între oamenii care sunt certăreți. Deși știu că este un show de televiziune, nu am putut, nu a fost pentru mine de data asta.

Ajungând acasă, mi-am dat seama că puteam să joc și altfel cărțile, fără să mă implic în diverse strategii, erau variante, numai că nu mi-am dorit să mai stau. Am crezut că acest Survivor va fi diferit față de sezonul meu, dar nu a fost. Știam deja ce recompense urmează, știam ce jocuri sunt și nu a fost ceva care să mă agite, să mă incite.”, ne-a mai declarat acesta.

VEZI și: Detaliile pe care nu le cunoști despre Survivor All Stars. Lola Crudu: „Oamenii judecă, dar asta ar trebui unii să înțeleagă” / video

Soția sa a simțit că se va întoarce

Astfel, soția sa a intuit că bărbatul va veni acasă, ne spune Zmărăndescu, care declară faptul că are o relație extrem de bună cu aceasta. În final, luptătorul ne-a dezvăluit și cum va petrece anul acesta Paștele, dar și ce eveniment va avea loc după sărbători. 

„Când am avut comunicarea, mi-a zis soția „Fă exact ceea ce simți”, după care s-a dus în dormitor și le-a spus copiilor „Tati vine în weekend acasă”. A simțit imediat, noi doi avem o conexiune foarte bună. Faptul că ne rugăm în același timp, știm ce urmează să facă fiecare.

Paștele îl vom face acasă, urmează petrecerea pe care vreau să o fac cu colegii de la Survivor, iar apoi mult de muncă.”, ne mai spune Zmărăndescu.

Citește și: Jorge, despre „fuga” lui Jador de la Survivor: „Ai un contract, nu poți să începi cu talente și figuri.” Îi cataloghează dur pe Faimoși / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel